Arkadaşlar merhaba. Aracım Insignia 1.6T 180 hp. Videoda duyulduğu üzere bir ses almaktayım. Sesin bir standardı yok, yani her durumda yapabiliyor. Arada çok fazla alıyorum bu azalmış hali. Sizce neyden kaynaklanır ne yapmalıyım? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Araçtan çıkan şu ses
Collapse
X
-
Şarj dinamosu kasnak mili.
Zararsızdır. Boşverin.
Yalnız aracın rolanti devri düşük gibi yada dengesiz. Bu durumlarda bu ses daha belirginleşir düzensiz olarak.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: egeyildirim View Post2 farklı usta baktı 2 si de motor üst kapağı değişecek dedi. yağ dolum kapağını açınca bariz şekilde bangır bangır geliyor ses. ama dediğinizi iletirim teşekkür ederim
Yorum
-
Bu tür sesi kapak içinde ne yapabilir ?
Egsantirik geliyor aklıma da o ses için egsantirik milinin gitmiş olması lazım. ÜSt kapak hava yapıyor desek ki bu ses hava sesine benziyor, motor devir dalgalanmalı.
Yetkili servis te baksın. Ben pek ihtimal veremedim bu sesin üst kapak ile alakalı olduğuna... Altında bir parça ses yapıyor olabilir de üst kapak değişmek saçma?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View PostBu tür sesi kapak içinde ne yapabilir ?
Egsantirik geliyor aklıma da o ses için egsantirik milinin gitmiş olması lazım. ÜSt kapak hava yapıyor desek ki bu ses hava sesine benziyor, motor devir dalgalanmalı.
Yetkili servis te baksın. Ben pek ihtimal veremedim bu sesin üst kapak ile alakalı olduğuna... Altında bir parça ses yapıyor olabilir de üst kapak değişmek saçma?Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
Yorum
Yorum