Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araçtan çıkan şu ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araçtan çıkan şu ses

Arkadaşlar merhaba. Aracım Insignia 1.6T 180 hp. Videoda duyulduğu üzere bir ses almaktayım. Sesin bir standardı yok, yani her durumda yapabiliyor. Arada çok fazla alıyorum bu azalmış hali. Sizce neyden kaynaklanır ne yapmalıyım? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim
    Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Yorum

Şarj dinamosu kasnak mili.
      Zararsızdır. Boşverin.

Yalnız aracın rolanti devri düşük gibi yada dengesiz. Bu durumlarda bu ses daha belirginleşir düzensiz olarak.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

aynı zamanda bu videoyu çekerken bir yanık kokusu da aldım

Yorum

rölanti devri normal aracın fakat dediğiniz gibi düzensiz olarak kabinde fazlasıyla bu sesi alıyorum, düdük sesi gibi geliyor rahatsız ediyor

Yorum

şu videoda daha da belli oluyor ses

Yorum

1. ve 2. Video arasındaki çıkan ses daha farklı sanırım.
              Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Ses arka taraftan daha çok geliyor
                Ergün GÜRBÜZ

Yorum

2. videodaki ses için sanırım işlem tuzlu görünüyor. triger veya v kayışı diye düşünürken üst kapak değişecek sanırım

Yorum

1.4 t larda benzer bir ses su devirdaim pompasını değiştirmesiyle gideriliyordu.. Bi usta ya söyleyin devirdaim pompası kaynaklı olabilirmi..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

2 farklı usta baktı 2 si de motor üst kapağı değişecek dedi. yağ dolum kapağını açınca bariz şekilde bangır bangır geliyor ses. ama dediğinizi iletirim teşekkür ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: egeyildirim View Post
                        2 farklı usta baktı 2 si de motor üst kapağı değişecek dedi. yağ dolum kapağını açınca bariz şekilde bangır bangır geliyor ses. ama dediğinizi iletirim teşekkür ederim
                        Doğrudur o zaman.. bu tür sesler insanın canını sıkıyor.. işi bilen bir yere yaptırın.. fazla masraf açmadan sorun hallolur inşallah..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bu tür sesi kapak içinde ne yapabilir ?
                          Egsantirik geliyor aklıma da o ses için egsantirik milinin gitmiş olması lazım. ÜSt kapak hava yapıyor desek ki bu ses hava sesine benziyor, motor devir dalgalanmalı.

Yetkili servis te baksın. Ben pek ihtimal veremedim bu sesin üst kapak ile alakalı olduğuna... Altında bir parça ses yapıyor olabilir de üst kapak değişmek saçma?
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
                            Bu tür sesi kapak içinde ne yapabilir ?
                            Egsantirik geliyor aklıma da o ses için egsantirik milinin gitmiş olması lazım. ÜSt kapak hava yapıyor desek ki bu ses hava sesine benziyor, motor devir dalgalanmalı.

Yetkili servis te baksın. Ben pek ihtimal veremedim bu sesin üst kapak ile alakalı olduğuna... Altında bir parça ses yapıyor olabilir de üst kapak değişmek saçma?
                            aynen üst kapak hava yapıyor dendi ama dediğiniz gibi devirde dalgalanma yok. yetkili servise de göstermek istiyorum ama 80 km uzakta bulunduğum yere. bu şekilde o yolu gitmek de istemiyorum. sanırım bir çekici ayarlamam lazım

Yorum

sorun çözüldü arkadaşlar. dedikleri gibi üst kapak değişti. biraz tuzlu oldu ama yapacak bir şey yok ne yazık ki.

Yorum

İşleniyor...
                              X