Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 turbo 170 hp eco modu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6 turbo 170 hp eco modu

Arkadaşlar eco modu ile ilgili bilgi verecek var mı? Eco modu sehirler arası yolda kapalı olması mı faydalı yakıt tüketimi için cevaplarınizi bekliyorum...

hoşgeldiniz. kendinizi tanışma bölümünde tanıtır mısınız ?
    araçtaki eco modu hakkında bilgim olmamakla birlikte tabii ki uzun yolda sakin kullanımda eco modu yakıt olarak tasarruf sağlayacaktır.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hoş geldiniz.

Insignia'daki Eco modu manuel vitesli araçlarda bulunur ve etkinleştirildiğinde Autostop özelliğini açar. Gaz tepkisi gibi ayarlara dokunmaz. Faydası şehir içi trafiğinedir ama İstanbul gibi bol durk-kalk trafikte ben kullanmıyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

170hp lik araçlarda eco mode var mı??
        1.4 t lerin haricinde ben bilmiyorum..
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

170 beygirlik SIDI motorun az sayıda manuel viteslisi satılmıştı, kendi aracım da onlardan biri ve Ecomode var.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bilgi için teşekkür ederim.
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Rica ederim

Yorum

İşleniyor...
              X