arkadaşlar 2016 sport araçta bluetooth ile telefon bağlıyken direksiyondaki tuştan sesli komutla birini aradık diyelim ancak çağrı sebekeden dolayı bağlanmadı. ekranda daha sonra tekrar deneyin falan diyo ancak daha sonra usbdeki şarkıları oynatması gerekirken oynatmıyo araç. aynı zamanda sesli komutta bi daha çalışmıyo. taki aracı stop edip tekrar calıştırana kadar. uzun yolda falan sıkıntı oluyo haliyle. başına gelipte çözüm bulan var mıdır?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
telefon bağlıyken medya oynatmama problemi
Collapse
X
-
sesle aramayı hiç kullanmadım, normal görüşme sonunda kapama tuşuna basınca tekrar müziğe devam ediyor, siz de aramayı yaptıktan sonra çağrı kapama tuşuna basıp deneyebilir misiniz? Genelde carplay kısmında çakışma oluyor onun haricinde bir sorun görmedim ben.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Postsesle aramayı hiç kullanmadım, normal görüşme sonunda kapama tuşuna basınca tekrar müziğe devam ediyor, siz de aramayı yaptıktan sonra çağrı kapama tuşuna basıp deneyebilir misiniz? Genelde carplay kısmında çakışma oluyor onun haricinde bir sorun görmedim ben.OPC Line Sport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Postbirkac gun icinde ilk bakim icin servise gidecegim hocam, guncellemeyi de mutlaka soracagim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Posto da bir çözüm değil aslında, yazılımsal bir düzenleme yapmaları lazım.
hiç güncelleme yapıldı mı arabaya? Yeni Intellilink'lerin bir güncellemesi var, o çözebilir belki.OPC Line Sport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
cagri hocam servise son gittiğimde medya sorunundan bahsettim, 2 gün kalacak dediler göğsü söküp bağlantıları kontrol edeceklerini söylediler. açıkcası çok mantıklı gelmediğinden daha doğrusu yazılım problemi gibi geldiğinden göğsü söktürmek istemedim. bugün de silecekler çalışırken aracı stop ettim, 80 model renolardaki gibi silecek yukarda kaldı. birkaç kez denedim her defasında yukarda kaldı, servisten önce böyle bir problem yoktu. onceden stop edip calistirinca medya problemi de duzeliyodu, oda duzelmedi. birkez de yol bilgisayari verileri gitmişti. şimdi şunu sormak istiyorum. bizim araçların özellikle elektronik yazılımını sıfırlamanın bir yolu var mıdır? kutup başı sökmekten ziyade daha sert bir sıfırlamaktan bahsediyorum. aracı ilk gününe getirecek bir sıfırlama.InsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum