Duyuru

Collapse
No announcement yet.

telefon bağlıyken medya oynatmama problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• telefon bağlıyken medya oynatmama problemi

arkadaşlar 2016 sport araçta bluetooth ile telefon bağlıyken direksiyondaki tuştan sesli komutla birini aradık diyelim ancak çağrı sebekeden dolayı bağlanmadı. ekranda daha sonra tekrar deneyin falan diyo ancak daha sonra usbdeki şarkıları oynatması gerekirken oynatmıyo araç. aynı zamanda sesli komutta bi daha çalışmıyo. taki aracı stop edip tekrar calıştırana kadar. uzun yolda falan sıkıntı oluyo haliyle. başına gelipte çözüm bulan var mıdır?
    OPC Line Sport

bu tür problemleri opele bildirin yazılımsal güncellemelerde bu tür bug lar düzeltiliyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

sesle aramayı hiç kullanmadım, normal görüşme sonunda kapama tuşuna basınca tekrar müziğe devam ediyor, siz de aramayı yaptıktan sonra çağrı kapama tuşuna basıp deneyebilir misiniz? Genelde carplay kısmında çakışma oluyor onun haricinde bir sorun görmedim ben.
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
        sesle aramayı hiç kullanmadım, normal görüşme sonunda kapama tuşuna basınca tekrar müziğe devam ediyor, siz de aramayı yaptıktan sonra çağrı kapama tuşuna basıp deneyebilir misiniz? Genelde carplay kısmında çakışma oluyor onun haricinde bir sorun görmedim ben.
        kapatma tuşunu daha önce denemiştim çözüm olmuyordu. medya çalmama problemini medya ve radyo tuşu arasında çalana kadar geçiş yaparak çözdük başına gelen olursa radyoya ardından medyaya tekrar radyoya düzelene kadar basarsa çalıyo şarkıları.
        OPC Line Sport

Yorum

o da bir çözüm değil aslında, yazılımsal bir düzenleme yapmaları lazım.
          hiç güncelleme yapıldı mı arabaya? Yeni Intellilink'lerin bir güncellemesi var, o çözebilir belki.
          InsigniaTEAM

Yorum

birkac gun icinde ilk bakim icin servise gidecegim hocam, guncellemeyi de mutlaka soracagim.
            OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
              birkac gun icinde ilk bakim icin servise gidecegim hocam, guncellemeyi de mutlaka soracagim.
              Bizim araç 2016 sonu, aldıktan 4-5 ay sonra servise güncelleme var diye çağırdılar ve yaptılar tabi sizin şu yaşadığınız sorun var mı yokmu şuan bilmiyorum müsait bir zamanda deneyeceğim merak ettim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                o da bir çözüm değil aslında, yazılımsal bir düzenleme yapmaları lazım.
                hiç güncelleme yapıldı mı arabaya? Yeni Intellilink'lerin bir güncellemesi var, o çözebilir belki.
                cagri hocam servise son gittiğimde medya sorunundan bahsettim, 2 gün kalacak dediler göğsü söküp bağlantıları kontrol edeceklerini söylediler. açıkcası çok mantıklı gelmediğinden daha doğrusu yazılım problemi gibi geldiğinden göğsü söktürmek istemedim. bugün de silecekler çalışırken aracı stop ettim, 80 model renolardaki gibi silecek yukarda kaldı. birkaç kez denedim her defasında yukarda kaldı, servisten önce böyle bir problem yoktu. onceden stop edip calistirinca medya problemi de duzeliyodu, oda duzelmedi. birkez de yol bilgisayari verileri gitmişti. şimdi şunu sormak istiyorum. bizim araçların özellikle elektronik yazılımını sıfırlamanın bir yolu var mıdır? kutup başı sökmekten ziyade daha sert bir sıfırlamaktan bahsediyorum. aracı ilk gününe getirecek bir sıfırlama.
                OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post

cagri hocam servise son gittiğimde medya sorunundan bahsettim, 2 gün kalacak dediler göğsü söküp bağlantıları kontrol edeceklerini söylediler. açıkcası çok mantıklı gelmediğinden daha doğrusu yazılım problemi gibi geldiğinden göğsü söktürmek istemedim. bugün de silecekler çalışırken aracı stop ettim, 80 model renolardaki gibi silecek yukarda kaldı. birkaç kez denedim her defasında yukarda kaldı, servisten önce böyle bir problem yoktu. onceden stop edip calistirinca medya problemi de duzeliyodu, oda duzelmedi. birkez de yol bilgisayari verileri gitmişti. şimdi şunu sormak istiyorum. bizim araçların özellikle elektronik yazılımını sıfırlamanın bir yolu var mıdır? kutup başı sökmekten ziyade daha sert bir sıfırlamaktan bahsediyorum. aracı ilk gününe getirecek bir sıfırlama.
                  Sıfırlama olduğunu sanmıyorum araba hayati bir eşya olduğu için güncelleme yapıldıysa geri almazlar. Ancak bozulmalara karşı eldeki en güncel yazılımı yeniden yükleme yapabilirler. Bu süreç uzun sürüyor, arabayı uykuda felan bırakıyorlar, arabanın kalması gerek diyebilirler.
                  InsigniaTEAM

Yorum

randevu aldim pazartesi birakacagim. tesekkur ederim
                    OPC Line Sport

Yorum

İşleniyor...
                    X