Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tavandaki oluklarda boya atması problemi hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Sonuç maalesef tahmin ettiğim gibi olmuş. Bakımda "korozyon bakımı" olarak ne yapıyorlarmış sordunuz mu... (Beni bir gülme aldı)

Kanalları ben de dışarıda boyatmıştım (yukarıda mesajım var), satarken sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Sonuçta sadece oluklar boyandı ve fotoğrafı -sizde de mutlaka vardır- da var. Tabii bizim millet boyatmamak için sağı solu göçük arabaya binecek kadar tuhaf bir millet, belki "keşke boyatmasaydın paslı paslı binerdim" diyen ruh hastası da denk gelebilir .. (Beni yine bir gülme aldı.)

Yorum

korozyon bakımı denilen şey aracın altına yapılır, o da "mumlama" denilen olay. araç altı temizlenir ve ince bir tabaka atılır altına. Bana yetkili serviste anlatmışlardı. benim aracıma kaç km de yapılmış veya yapılacak dediğimde istek üzerine yapıyoruz demişlerdi...

Anlayacağınız gidip sorup cevap bekleyene kadar 150-200 e aracı komple rötuşlatıp olukları boyatırım. Sanayideki ustayla pazarlık yapılır sonuçta... işlem öncesi ve sonrası da foto çekilir. işlem tamamdır.
      Fikrin kadar varsın!

Yorum

İşleniyor...
      X