Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 CDTI Çalışırken Gelen Uğultu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 CDTI Çalışırken Gelen Uğultu

Arkadaşlar merhaba ;
    Geçtiğimiz ekim sonunda aracımın 30 bin bakımını yaptırdım.Bakımdan bir kaç gün sonra araçtan daha önce hiç duymadığım bir uğultu geldiğini farkettim Bursa da bulunan 2 yetkili serviste problem yok diyerek aracı iade etti.
    Öncesin de uğultuyu tespit etmek için video çekmiştim ancak bugün uğultunun arka taraftan geldiğini farkettim.
    ekte daha önce çekmiş olduğum video yu paylaşıyorum, daha önce benzer bir durumla karşılaşan var mı önerileriniz nelerdir ?

bana mazot pompasının sesi gibi geldi
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79 View Post
      bana mazot pompasının sesi gibi geldi
      Pompanın yeri bildiğim kadarı ile arka koltukların altında ancak ben bu koltukları kaldıramadım, var mıdır bir ayrıntısı ?

Yorum

çekimce altta kalan bağlantı kancalarından kurtulması lazım
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79 View Post
          çekimce altta kalan bağlantı kancalarından kurtulması lazım
          Hocam doğru tahmin,sizin uyarınızdan sonra bende pompaya odaklandım.
          Güç bela servistekileri ikna ettim.Siz o sesi nasıl duyabildiniz,nasıl farkettiniz demeye başladılar.
          Garanti kapsamında mazot pompası değiştirildi.

Yorum

Bende tam mazot pompası dicekken ulaş demiş bile. Geçmiş olsun. Benzer ses ix35 benzin pompasında, arka yolcu koltuğu altında vardı.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Serviste ne yapılıyor ki araca mazot pompasını bozuyor ve değiştirmek zorunda kalıyorsunuz? Ben de buna anlam veremiyorum. Bakım için gittiğiniz servisten arızalı başka bir parça ile ayrılıyorsunuz..ve adamlar kabul etmiyor. Aracı en iyi kendi kullanıcısı tanır..
              @Murat
              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

o ses benim araçta da mevcut , arkadan gelen sürekli çalışan bir uğultu ama anca araç dışından duyuluyor dikkatli kulak kesilirse değil mi?. uvvvvvvvvvv ince tiz bi ses.
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben Bursa' daki servisten çokta memnun değilim açıkçası her gidişimde yeni bir süpriz ile karşılaşıyorum.Garanti bittikten sonra adım atmam muhtemelen bir daha.

Yorum

İşleniyor...
                  X