Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jant değişimi lastık basınç sensörü hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Jant değişimi lastık basınç sensörü hakkında

Aracımın yazlık lastık olçusu 245 40 19 malum kış gelıyor kışlık lastıklerı jantla beraber değiştirip kullanmayı duşunuyorum 225 55 17 ebatlarına geçip jant takımıyla kullanacagım ama araçtakı lastik basın sensorlerı jantın ustundemı yoksa abs devir sıstemıyle çalışan

araç 2016 1.6 dizel opc

Yorum

Lastik basınç kontrol sensörleri jant üzerinde, subap alt-iç kısmında bulunuyor.
      Servisler sensörlerin sökülüp başka janta takılmasına pek sıcak bakmıyorlar,
      her mevsim değişiminde sök-tak pek pratik de değil, bu yüzden ben yeni bir takım
      sensör aldım, söküp takmayla uğraşmıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
        Lastik basınç kontrol sensörleri jant üzerinde, subap alt-iç kısmında bulunuyor.
        her mevsim değişiminde sök-tak pek pratik de değil, bu yüzden ben yeni bir takım
        bende 1 set temin edeyim ozaman jant değişimlerinde sistem tanıyormu sensorlerı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
          Hocam kışlıkları sensörsüz kullanmanın oluşturduğu bir eksi olur mu sadece lastiklerin basınçlarını görememek dışında?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oceans2016 View Post
            bende 1 set temin edeyim ozaman jant değişimlerinde sistem tanıyormu sensorlerı
            Tanır, merak etmeyin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aykutt View Post
              Hocam kışlıkları sensörsüz kullanmanın oluşturduğu bir eksi olur mu sadece lastiklerin basınçlarını görememek dışında?
              Hayır, olmaz , her sabah direksiyona geçmeden önce arabanızın etrafında bir tur atıp dört lastiği de gözle kontrol ederseniz iyi olur.

Yorum

Kışlık jant lastik takımınız için sensör almanızı ben de tavsiye ederim. Hem güvenlik açısından hem de her kontak açtığınızda ve seyir halinde lastik basınç sensörü uyarısı görmemek için. Ben yeni kışlık jant lastik takım yaptırdım 18 inç için şimdilik memnunum.

Yorum

İşleniyor...
                X