Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Trim ses hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Trim ses hk.

Merhaba Arkadaşlar,

2010 model insignia aracım var , araç da son günler de bir plastik kasma sesi geliyor genel de araba esneyince yapıyor ( ilk kalkışta , araç çukur da esneyince , vb. ) ses gögüs gösterge
    paneli veya torpido tarafından geliyor gibi ( direkler den baktım ses yok ) daha önce başına gelen vs. varsa bilgi verebilirse sevinirim.

iyi forumlar,

2015 1.6 dizel aracım 26000 km de şu anlık trip sesi yok desem yeridir, trip sesinin sebebi sert süspansiyonlar olabilir mi.

Yorum

posett kol dayama kısmından geliyor olabilir. Hava sıcakken esneyen parçalar, havalar soğuyunca gerilip, sertleşiyor. Boşluk oluşturuyor olabilir. Kaynağını keşfedip, çift taraflı bant ile operasyon yapabilirsiniz.

gozgozlu3535 Süspansiyondan ziyade iç aksamda kullanılan malzemelerin sertlik-yumuşaklık durumundan kaynaklı.

Yorum

Kapı fitillerinden ve kapının üstündeki fitillerden geliyor.
        Yağmurda geçiyor, araç kuruyunca tekrar başlıyor. Silikon sprey hakkından gelir herhalde.
        1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
        2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
        3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
        4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
        5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
        6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Merhaba yorumlar için teşekkür ederim , eğer sesi çekebilirsem sizinle paylaşacağım genelde ilk kalkışta ( motor sesi çoğalınca duyulmuyor ) kol dayamayı sallıyorum oradan zaten ses geliyor ama bu ses orta konsol dan göster paneli arkasından gibi geliyor sanki frene basınca araba öne doğru yığılma yaptığında da geliyor. İşin enteresan kısmı ise baskı balata bakımından sonra fark ettim acaba aşağı ile ilgili bir problem mi var diye düşünmüyor değilim, ustaya gösterdim ama o plastik kasması olduğunu söyledi bende salıncak burcundan geldiğini düşünüyorum ama o sesi içeri verir mi tereddüt de kaldım.

Yorum

Gece sessizliğinde dinlerseniz daha net bulabilirsiniz. Dikiz aynasının arkasındaki kapaktan da yapabilir.

Yorum

İşleniyor...
            X