Duyuru

Collapse
No announcement yet.

azami hız?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• azami hız?

aracım insignia 1.6 t ve azami hızı 216 yı geçmiyor.Açıkçası benim beklentim biraz yukarılardaydı.Acaba ben mi yanılıyorum.

Daha yüksek hızlara ulaşmanız lazım yol şartlarına ve sürtünme etkiler diyeceğim ama 4.viteste 210 görüyor bu arabalar 240 gibi rakamlara çıkabiliyor olması lazım

Yorum

180 likmi 170 mi

180 ile bu dediğiniz hızı çok rahat geçersiniz 4 viteste redline geldiğinizde 215-220 yı görmeniz lazım sonra 5 viteste 250 yı gorursunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Esas soru araç otomatik mi manuel mi?

1.6T 170ps için son hız 220km/s, otomatik için 210 km/s.

1.6T 180ps için son hız 225km/s,

Ben hiç son sürat denemedim ama 1.6T 170ps AT6 ile otoyolda 200-210 km/s hızı çok rahat gördüm. 216'yı geçmesi lazım ama tabii yol ve lastik durumu da önemli.

Yorum

Ben Çankırı-İstanbul arasında 1.6 T 180ps aracım ile 245 i gördüm.
          Sizin aracınız 180'lik ise 216km çok rahat geçmeniz gerekiyor.
          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Tayakadın yolu kapanmadan 3. havalimanı yeni asfaltında digital'de 249 yazdığını gördüm benim 1,6T 180 ile
            1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Arkadaş cevap vermiyor ama aracı SIDI, yani 170'lik.

Yorum

Ben 230 'a kadar çıkmış ve yol uygun olmadığı için bırakmıştım açıkcası henüz nefesi kesilmemiş ve gitmeye devam ediyordu 250 rahat yapardı.216 düşük sayılabilecek bir hız insignia için.
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
                  Esas soru araç otomatik mi manuel mi?

1.6T 170ps için son hız 220km/s, otomatik için 210 km/s.

1.6T 180ps için son hız 225km/s,

Ben hiç son sürat denemedim ama 1.6T 170ps AT6 ile otoyolda 200-210 km/s hızı çok rahat gördüm. 216'yı geçmesi lazım ama tabii yol ve lastik durumu da önemli.
                  1.6T 170 ps otomatik

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                    180 likmi 170 mi

180 ile bu dediğiniz hızı çok rahat geçersiniz 4 viteste redline geldiğinizde 215-220 yı görmeniz lazım sonra 5 viteste 250 yı gorursunuz
                    170 lik otomatik ama yine de düşük değil mi? Zira vitesleri manuel attığımda 6. vites hiç yok gibi davranıyor.Yani çok güçsüz aksine düşüş oluyor.

Yorum

6 vites ekonomi vitesidir bunu unutmayın aynı sorunu bende yaşamıştım 255 civarında giderken devir tam bitmemişti 5 viteste sonra dedim 6 vitesin devri vardır biraz daha fazla giderim dedim 6 ya attım dip gazda yavaş yavaş yavaşlamaya başladı ve tekrar 5 aldım

Yorum

6 vites ekonomi vitesidir bunu unutmayın aynı sorunu bende yaşamıştım 255 civarında giderken devir tam bitmemişti 5 viteste sonra dedim 6 vitesin devri vardır biraz daha fazla giderim dedim 6 ya attım dip gazda yavaş yavaş yavaşlamaya başladı ve tekrar 5 aldım
                        evet düşme olunca ben de anladım ama bu azami hız mevzusu sanırım benim arabaya has bi durum.Chip mevzularına mı yönelsem bilemedim

Yorum

Aracınız 240 ları görmesi lazım aracın lastik basınçlarını hava filtrelerini ve yağını kontrol edin gerekiyorsa düzeltin yada değiştirin ve boş bir yolda alttan devirli bir şekilde gidin 216 km hızı rahat bir şekilde geçtiğinizi göreceksiniz.

Yorum

Aracınız 240 ları görmesi lazım aracın lastik basınçlarını hava filtrelerini ve yağını kontrol edin gerekiyorsa düzeltin yada değiştirin ve boş bir yolda alttan devirli bir şekilde gidin 216 km hızı rahat bir şekilde geçtiğinizi göreceksiniz.
                            Teşekkürler ilginiz için aracın servisini yeni yaptırmıştım.Dediğiniz gibi alttan devir denicem.Ve servise de danışıcam ayriyetten.

Yorum

Bence sakin olun, büyütecek bir şey yok. Bu araçların son hızı zaten o civarda, hafif bir eğim ve 5. viteste FacomX'in de söylediği gibi 240'ı görebilirsiniz diye düşünüyorum. Araçta bir sorun olduğunu pek zannetmiyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X