Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Soğutma Sıvısı Eksik Uyarısı Ve Motor İkaz Lambasının Yanması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Benim bu olaydan değil ama başka sebepten motor yazılımı güncellendi ve bana eskisine göre alt devirleri daha atik geliyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Ben atiklikten ziyade, gaz pedalındaki boşluğun yani gecikmenin gittiğini fark ettim. Belki aynı durumu farklı yorumluyoruzdur. Önceden gaza bastığımda kısa bir süre sonra ivmelenme oluyordu ve eğer gaza biraz fazla basarsam bu ivmelenme biraz sert oluyordu. Şimdi gaza dokunmamla araç ivmelenmeye başlıyor ve sert bir ivmelenme değil, gaza ne kadar basarsam o şiddette bir ivmelenme oluyor.

Özetle araç daha da zevkli hale geldi.

Yorum

Tabi benim aracım düz vites, illa ki gaz tepkilerimiz sizden farklıdır. Ben otomatiği test sürüşü haricinde kullanmadım. Zaten beğenmeyip düz vites almıştım. Şanzıman sizi 1400-1500 devirlere sabitliyorsa gecikmenin düzelmesi normal. Ben 1650 devrin altına düşmediğim için benimki hep atikti daha da atik oldu

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
        X