Merhaba,malum kış geldi .Diğer konularda araştırdığım kadarıyla kar ve buz için ,yer kaplamaması takması ve sökmesi en kolay olan kar çorabı var.Yalnız işlev ve dayanıklılık konusunda kullananlardan yorum almadan almak istemedim.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia için Kar çorabı kullanan varmı?
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia için Kar çorabı kullanan varmı?
Ben arastirirken karsima cikmisti. Cok ikna olmadim. Yorumlarda ise yaramadigi yaziyordu vazgectim.
Snowtech markali kaucuk zincirden aldim ama hic kullanmadim. Kisin bagajda tedbiren tasiyorum.
Ayni zinciri forumdan bir abimiz uludagda kullanmisti ve cok memnun kalmisti.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
Mersinde olduğum için ,ancak şehir dışına çıktığımda gerekli olabilir.Kar çorabı uzun süre dayanmayacaksa,almak çok mantıklı değil tabi.snowtech daha doğru gibi geldi.Form sayfalarında biri yorum yapmış;
- Polis 'kar zinciriniz varmı? 'diye sorduğunda.'Hayır,kar çorabı var' dersek.Polis ne düşünür demiş.
Yada malzeme yıpranınca ,benim arabanın çorabı kaçmış falan,ilginç diyaloglar olur.O da bizi bozar2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
evet arkadaşlar volkanın arabasına taktık biraz zor oldu takmak ama onun arabası alçak yay oldugu için zor oldu ama iş görürmü görür
birde yer tamamaen kar olmalı yoksa daha cabuk parcalanır diye biliyorum
50 km hıza cıkmayın diyede uyarı varHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Abant buluşmasında volkan arkadaşımız kar aracına taktı ve gayet başarılı idi, fakat dayanıklılık açısından bence çok kötü, çünkü toplamda 15- 20 km kullandı ve yoğun karda fakat çıkarttığımızda yırtılmalar olmuştu çorabın üzerinde bir kere daha ya kullanılır yada kullanılmaz. Bende snowtwch vw snowwolf kar paletleri yada kış lastiği arasında kararsız kalmıştım, hakkımı kış lastiği yönünde kullandım, iyikide kış lastiği almışım, kar kış yağmur çamur her anlamda çok iyi yol tutuşu. tavsiyem kış lastiğidir.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrevet arkadaşlar volkanın arabasına taktık biraz zor oldu takmak ama onun arabası alçak yay oldugu için zor oldu ama iş görürmü görür
50 km hıza cıkmayın diyede uyarı var[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Aracınızı Kışa Hazırlayın! Auto Sock Kar Lastik Çorabı 180 TL Yerine 89,90 TL! (Adrese Ücretsiz Teslim)
[center]
2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTEROrjinal yazı sahibi: emrezxrevet arkadaşlar volkanın arabasına taktık biraz zor oldu takmak ama onun arabası alçak yay oldugu için zor oldu ama iş görürmü görür
50 km hıza cıkmayın diyede uyarı varHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Abi hiç kullandınmı ?
Kullandıysan yorumlarını yazarmısın lütfen ?
Bagajda hiç işe yaramayacak bir çöpmü, yoksa karda buzda işe yarayacak bir aletmi taşıyoruz .. ??? Bilelim yani
Orjinal yazı sahibi: Sufysnow teck koçtaştan aldım 225 55 17 170 tl idi2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
Yorum