Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni aldığım aracım hakkında izlenimlerim ve merak ettiklerim .

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni aldığım aracım hakkında izlenimlerim ve merak ettiklerim .

Herkese selamlar Çok değil 4 gün önce insignia sahibi oldum . Aracım 2017 7 bin km 'de insignia sport modeli. Genel olarak aracımdan çok memnunum sadece 136 hp sanki kasaya göre biraz hantal kalıyor gibi . Opel dynamics ile görüştüm yazılım ile 165 hp güç alabileceğimi söylediler. Yanlız rakam piyasa göre 2 katı pahalı olduğu için kararsız kaldım. Ecufast gibi tanınmış bir firmada mı yoksa garanti kapsamına çıkmamak için 2 katı parasına yetkili serviste mı yazılım yapicam çok kararsızım .

Bir diğer konu karma tüketimde aracımın yol bilgisayarında yakıt tüketimi 7.6 litre gözüküyor. Biraz fazla gibi geldi siz deneyimli insignia sahiplerini yakıt tüketimini yazarlarsa çok memnun olurum.

Bir diğer konu aracımın ayarlar kısmında aydınlatma bölümünde sol veya sağ şerit trafiği diye bir özellik var bunun ne olduğunu çözemedim .?

Bir diğer konu ise usb sayesinde araç park halindeyken video izleyebiliyorum ama araç haraket ettiğinde kapanıyor video. Bunun çözümü var mıdır?

ve son konu ise yolda giderken sadece 35-55 km aralığında ayağımı gazdan çektiğimde bir uğultu geliyor bu sadece benim aracımda mı var yoksa tüm insignialarda olan normal birşey mi ?

Farkındayım biraz fazla soru oldu ama yeni insingia sahibi heyecanlı kardeşinizi maruz görün lütfen

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

- Yazılım için birşey diyemiyceğim ama sorunsuz kullanan arkadaşlar vardı. Konuları araştırın ilgili kişilerle konuşun elbet fikir edinebilirsiniz. Ama dizelin torku çokta hantal bırakmıyor aracı. Beklentiye göre değişir ben memnunum. Hp den ziyade şanzımanla ilgili bir konu diyelim.

- Yapılan yol trafik durumu mesafe gibi etkenler bu değerleri belirliyor, şehir içinde en son benimde kısa yol ve devirli kullanımda ortalamam 7.6 idi. Geçen hafta Ankara git gel, ortalama 140km hızla ve araç 5 kişi +bagaj 6.7 ile istanbula döndüm. 1200 km yol yaptım totalde. şuan 6.8/lt

- Guvenlik önlemi olarak vites p konumundayken video oynatıyor sadece. Bunu aşmak için 1500 tl gibi bir rakama araca android interface takılarak bu olayı çözebilirsiniz.

- Sportta sanırım 20" ebatında jant vardı. Lastiklerden kaynaklı ses geliyor olabilir. içeriye biraz fazla ses alıyor araç. yinede ihmal etmeyip servise danışın. araç yeni. kafanızı rahatlatacak her türlü desteği almak hakkınız.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hayırlı olsun , Aydınlatma sağ sol durumu ; ülkeye göre trafiğin sağdan ya da soldan aktığı değişiklikten ötürü revize etmenize olanak sağlar. Bazı araçlarda turist modu olarak geçer. Yurt dışı seyahatlerde farklı akımda trafiğin olduğu yere göre ayarlanmasını sağlar.

Yorum

Aracınız hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hayırlı olsun, eğer araçta sport paket üstüne stil paket varsa araç içinde maalesef lastik sesi çok oluyor, özellikle sathi kaplama asfaltlarda müziğin çoşkusuna bırakın kendinizi derim. Bunun yanında yazılım işi benim de aklımda ancak, Allah nasip ederse aracı 4 yıl kadar kullanmayı planlamaktayım.Bu sebeple uzun süreli kullanımında yazılım baş ağrıtabilir diye ben şahsen biraz uzak durma taraftarıyım.

Yorum

İşleniyor...
          X