onarım sonrası sökülen parçalar toplanırken (şu an olmasa da insignia göğüs birleşim yerlerinden zamanla çıtırtı tarzında sesler geliyor ve çok rastladığım bir durum) servis ustasına ileride ses yapabilecek kısımlara izelasyon -veya onların bildiği bir çözüm- yapmasını söylerseniz, hem sese karşı itinanıza binaen daha özenli çalışmasına teşvik etmiş, hem de ilerisi için göğüsten gelen ses problemini çözmüş olursunuz diye düşünüyorum.
aman güç ayarına dikkat edin kırıp dökmeyin oraları
yok canım kontrolsuz guc güç degildir yeterı kadarıyla kırıp dokmusler zaten servıste aracı gordumde ön göğüs yok araba ıcınde bır masa atsak 4 kısı rahat okey oynarız baya bır ferah olmus
benim kalorifer motoru bi senedir ötüyordu, 3 kere servise şikayet bildirdim, her seferinde motoru yağladılar ama bi kaç gün sonra yine ötmeye başladı, en sonunda dün garanti için onay alıncağını söylediler, garantiden kalorifer motoru değişcek...
benim kalorifer motoru bi senedir ötüyordu, 3 kere servise şikayet bildirdim, her seferinde motoru yağladılar ama bi kaç gün sonra yine ötmeye başladı, en sonunda dün garanti için onay alıncağını söylediler, garantiden kalorifer motoru değişcek...
benım degıstı ama bundan sonra gelen araclarda opel sadece yaglayın talımatını vermıs dıye bılıyorum
benım degıstı ama bundan sonra gelen araclarda opel sadece yaglayın talımatını vermıs dıye bılıyorum
Sabah tirt tirt tirt diye ses gelmeye başladı sol on havalandirmanin oradan çalışırken de geliyor dururkende. İç sirkulasyon düğmesine basınca bu sefer 2 taraftanda geliyor. Ne ola ki acaba :/
Sabah tirt tirt tirt diye ses gelmeye başladı sol on havalandirmanin oradan çalışırken de geliyor dururkende. İç sirkulasyon düğmesine basınca bu sefer 2 taraftanda geliyor. Ne ola ki acaba :/
iç sirkülasyon motorunda dişli kırılması olabilir.
iç sirkülasyon motorunda dişli kırılması olabilir.
durduk yere olabılırmı boyle bırsey 3 aydır arabayı ılk defa dun 2 saatten fazla surdum ondada acmadım klıma vs
Yorum