aldıgımdan berı varmı bılmıyorum daha dogruısu dıkkatımı hıc cekmemıstı ama orta konsoldakı klıma tusunun yanındakı ayaga ,govdeye ve ayak ust bolgesını gosteren tusların alttan sırasıyla bastıgımda en usttekı ayak ust bolgeyı gosteren kısıma bastıgımda garrc seklınde kapak surtme sesı gelıyor ama bu ses tusların 3 u acık oldugu zaman gelıyor herhangı ıkısınden bırıne basıp ayak ust bolgesını gosteren tusa bastıgımda gelmıyor servıse sordum on gogusun sokulecegını ve bakılacagını soyledı sızce ön göğüsü söktüreyimmi vallahı ıkılemde kaldım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kalorifer klaperınden gelen ses
Collapse
X
-
Ynt: Kalorifer klaperınden gelen ses
Merhaba,
öncelile sesi duymak gerekiyor ön teşhise nazaran hava yön değiştirme klepelerinin sökülüp kontrol edilmesi gerekli bu klepe ön göğüs kısmında fakat komple sökmeyi gerektirmez sadece o klepe çıkacak küçük plastik ayakları yağlanıp çalışma şekillleri kontrol edilecek ses sizi çok rahatsız ediyorsa ve yağlamayla çözülmemiş ise değişimi gerekebilir. fakat bu ses o parçanın bozulmaya yakın olduğunu anlamına da geliyor bir süre sonra ya düğme dönmemeye başlayacak yada düğme dönmesine rağmen hava yön değiştirmemmeye başlayacak.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozasMerhaba,
öncelile sesi duymak gerekiyor ön teşhise nazaran hava yön değiştirme klepelerinin sökülüp kontrol edilmesi gerekli bu klepe ön göğüs kısmında fakat komple sökmeyi gerektirmez sadece o klepe çıkacak küçük plastik ayakları yağlanıp çalışma şekillleri kontrol edilecek ses sizi çok rahatsız ediyorsa ve yağlamayla çözülmemiş ise değişimi gerekebilir. fakat bu ses o parçanın bozulmaya yakın olduğunu anlamına da geliyor bir süre sonra ya düğme dönmemeye başlayacak yada düğme dönmesine rağmen hava yön değiştirmemmeye başlayacak.
Yorum
-
rica ederim.
Polen filteresinin etrafında yaprak olabilir ve pır pır ses yapar bu teşhis konulmadan önce polen filtresini söktüler mi?
Klima kontrol panelinin aracın her iki ucundaki havalandırma nuzullarına kadar uzanan telleri var bu nedenle sökülmesi biraz sıkıntılı
Yorum
-
yok yaprak oldugunu sanmıyorum cunku resmen plastık birbirine surtuyor kendımde mekanıkten anladıgımdan motor sesı de degıl artık ne bılıyım ınsanın canını sıkıcı bır ses ıste yaglayınca gececegını umuyorum yoksa sıkıntılı olucak desenıze benım ıcın ayrıca sız servıste felan calısıyorsunuz sanırsam degılmı yoksa hobımı hobı felan degıl degılmı cogu kısıden bılgılısınız hemde yanı hobıysede araba uzerıne bu kadar bılgı tebrıkler
Yorum
Yorum