Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Baskı Balata bilya ( gerekirse volant )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Baskı Balata bilya ( gerekirse volant )

merhaba arkadaşlar ,

2010 model insignia aracım var araç 82 bin civarın da yolda giderken bir an araç devir saati yükselip hızlanmadığını fark ederek sanayi yolunu tuttum zorla da olsa ağır bir Balata kokusu ile , özel servis deli arkadaş baskı balata bilya ( gerekirse volant ) için 500 tl işçilik talep etti sizce bu işçilik normal mi ( şanzuman yağı br hidrolik yağı dahil ) .

Yetkili serviste volant hariç parça ve işçilik 2000 lira alıyorlar. Bunun 800 civarı işçilik.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Servisler de 5 yaş üstü için özel indirim kampanyaları var servisede sorun orjinal her zaman daha iyi ve sorunsuz oluyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Volan değişirse o fiyata ortalama 1.000-1.500 lira arası daha ekleyeceksiniz.Volan pahalıdır, baskı balata 500-600 lira civarıdır muhtemelen
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim , baskı balata ve rulman set olarak aldım : 675 TL ( normal piyasa satış fiyatı 950 tl civarında, sachs marka ) + olarak Volant (Sachs marka ) için ise 1050 TL( sa tüm parçalar işcilik hariç 1725 TL geldi, 500 TL de işçilik ödeyeceğim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
            Servisler de 5 yaş üstü için özel indirim kampanyaları var servisede sorun orjinal her zaman daha iyi ve sorunsuz oluyor
            Merhaba,

İzmit yetkili servisinden ortalama bir fiyat aldım baskı balata rulman + volan işin içine girerse 5000 TL dedi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: posett View Post
              Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim , baskı balata ve rulman set olarak aldım : 675 TL ( normal piyasa satış fiyatı 950 tl civarında, sachs marka ) + olarak Volant (Sachs marka ) için ise 1050 TL( sa tüm parçalar işcilik hariç 1725 TL geldi, 500 TL de işçilik ödeyeceğim.
              En güzelini yapmışsınız garanti dışı kalmış araçların servise girmesi çok mantıksız en ufak bakım dahi 3 kat daha pahalı
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Aslın da volan için kesin değiştirelim demedi yapacak arkadaş ama ben bir kere söküldümü iler de tekrar sıkıntı açmaması ve tekrar işçilik ödememek adına değiştirelim dedim .

Yorum

Araba pamuk gibi olur gecmiş olsun
                  İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                  2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

İşleniyor...
                  X