Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bijon Kapakları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bijon Kapakları

Merhaba,

Aracımı aldığım kişi aracın orijinal jantlarını değiştirmiş, orijinal jantları da konuştuğumuz gibi geçen gün gönderdi sağ olsun fakat bijonlar yok, dolayısıyla bijon kapakları da yok.

Türkiye'de tanesi 3-4 lira iken, Aliexpress'te 20'li paketleri 10 liradan başlıyor. Ancak bijon kapağının kaç mm olması gerektiğini bilmiyorum; binlerce ürün arasından tek tek ürün açıklamalarına bakmak da çok zahmetli. Bizim araçlara uyumlu bijon kapakları kaç mm? Sadece ölçüsüne bakarak uyumluluğundan emin olabilir miyiz, yoksa markadan markaya başka farklar da oluyor mu?

19mm diye hatırlıyorum...Ama tam emin değilim..

Yorum

Peki 19mm olduğunu varsayarsak her 19mm bijon kapağı uyumlu mudur?

Yorum

Ali expressten alıyorsanız insignia için olanı seçin...Diğerlerinden emin değilim..

Yorum

19 ve 29 mm boyunda 2 tipi var diye biliyorum. Benimkilerin rengi solduğu için komple değiştirmiştim ancak şasi numarasına göre boyları belli olmuştu.
          1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

19 ve 29 mu, 19 ve 21 mi?

19mm siparişi geçtim, 10-15 güne gelir. Uymazsa 21mm sipariş ederim artık.

Yorum

benim bagajda duruyor siparişi değiştirme gibi şansın varsa senin için bakar ölçülerini yazarım

Yorum

Hocam sevinirim siparişi iptal edebilirim yanlışsa, gönderimi 3-5 gün sürecek.

Yorum

Ben bizim bijonları 21mm diye biliyorum.
                  1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
                  2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
                  3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
                  4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
                  5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
                  6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

19 mm siparişi çıktı bile...

Yorum

Yamzayı unutmuşum, 19 mm geldi ve uydu.

Yorum

Güle güle kullanın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İyi günlerde kullanın
                          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
                            X