Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araçta titreme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• araçta titreme

Düz yolda giderken 150 km. hız bandında araçta titreme oluyo az da olsa.Bir arabada en nefret ettiğim şeydir. 3 kez farklı makinalarda balansa soktum lastikleri.Görünen hiçbişey yok.Jantlar da yeni.Kaldı ki onlarda da bişey gözükmüyor.Bi türlü çözemedik yani.
    Dün hızlı giderken önüme kamyon çıktı birden frene bastım balatalardan uğultu ile karışık titreme sesi duydum.Hemen kafada ampul yandı.Dedim arızayı buldum kesin diskler atık onlar yolda giderken lastiklerde balansa sebep oluyor.Şimdi diskleri tornaya soktursam olur mu acaba.Zira servis disklerin daha gidebileceğini söylemişti.
    Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda şüphelerimde haklı mıyım?

Jantlarınız replika ise ne kadar balans yapılsada titreme geçmeyebiliyor. Fren yaptığınızda direksiyonda titremeyi hissediyorsanız disklerinizde eğrilik var. Öncelikle torna yaptırabilirsiniz, kafam rahat olsun güvenliğim önemli diyorsanızda diskleri değiştirebilirsiniz. Tornada yapılsa, diskler değişsede fren balatalarınızı mutlaka değiştirin.

Yorum

Jantlar replika evet.Araç 45 bin km oldu zaten en iyisi balatalarla birlikte diskleri değiştirmek olacak sanırım.

Yorum

Titremenin büyük sebebi replika jantlarınızdır. Balans tutmuyorlar ne yazık ki. Diğer mesajımda belirttiğim gibi frenleme yaparken direksiyondaki titremede öneml. Diskten mi, janttan mı daha net anlayabilirsiniz.

Yorum

frenleme de uğultu gelince ben direk disklere ve balataya yordum.

Yorum

Sorun disklerinizde
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
            X