Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mirrorlink ve Geri görüş kamerası hak.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mirrorlink ve Geri görüş kamerası hak.

Arkadaşlar merhabalar...
    2015 cosmo aracımda şu mirror işini malesef beceremedim. Araç menüsünde projeksiyon ve Car play var ama android Auto yok. Sanırım onun için bir güncelleme yükletmek gerekiyor. Forumda araştırdım ama net bir şey de bulamadım yada ben anlamadım Size sormak istedim. Sistem nasıl çalışıyor, yapınca telefon ekran gürüntüsünü direkt olarak araç ekranına yansıtabiliyormuyuz. ÖZel bir kablo gerekiyor mu yoksa telefonun data kablosu yeterli oluyor mu?
    Bir de geri görüş kamerasının çözünürlüğü bence düşük. Hep buğulu gibi bir görüntüsü var. Herkeste öyle mi yoksa bana has bişey mi. Daha yüksek çözünürlüklü bir kamera takılabilir mi? Uyumlu olan daha önce sizin taktığınız bir kamera var mı?
    Teşekkürler...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

- Android auto yoksa servislerde belli bir ücret karşılığı yükletilebiliyor. eğer aracınız destekliyorsa
    - Carplay zaten yüklüymüş. Iphone sa Carplay devreye girer.
    -Android se Android Auto devreye girer. Tüm ekranı mirror olarak yansıtmaz.Sadece üretici firmanın destek verdiği kadarını ekranda görebilir ve kullanabilirsiniz.
    -Youtube a android auto vs carplay yazarsanız neleri ekrana yansıtabileceiğini görürsünüz. Şimdiden söyleyeyim. Video oynatma youtube falan yok. Harita müzik sesli arama rehber gibi sound özellikli programlar çalışır.
    - Normal data kablosu bağlamanız yeterli.
    İosta carplay çalışır. Android auto da android e yüklenmesi lazım dış etkenler kullanılarak.

- Arka görüş kamerası HD değil. Ama lensi temiz değilse görüntü buğulanıyor. ıslak bir bezle ıslak mendille hafifçe silip kurulayın. ben memnunum açıkçası
    Son düzenleme: selcuktuncer; 16.10.2017, 11:44.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Teşekkür ederim Selçuk Bey. Telefonum android olduğu için android auto olması gerekiyor. Telefona gerekli apk ları yükledim ama araç tanımadı. Dediğiniz gibi serviste güncelletmek gerekecek sanırım. Video seyretmek önemli değil zaten. Navi ekranı falan çıksa yeterli olur diye düşünüyorum. Müzik konusunda zaten telefondan çalınan her şeyi araçtan dinlenebiliyor bağlantı sonrasında.
      KAmera olayı ilginç. Demekki herkeste öyle. Dediğiniz gibi buğulu gösteriyor nedense.
      Tekrar teşekkürler...

Yorum

Hocam ayarlardan android auto aktif mi bir kontrol edin isterseniz belki kapalıdır. Eğer ayarlarda android auto yoksa o zaman serviste yükletme yoluna gidersiniz.

Bilgi olarak mirrorlink bizim araçlarda bulunmuyor benim bildiğim kadarıyla VAG grubunda ki araçlarda android auto ve Car play vars yanında standart bulunuyor ve mirrorlink ile telefonun direkt olarak ekranı araç ekranına yansıtılabiliyor ve bu sayede youtube vs. telefondaki hangi uygulamayı açarsanız açın ekranda gösteriyor. Keşke bizde de olsaydı ama buna da şükür diyorum ben.
        Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
          Hocam ayarlardan android auto aktif mi bir kontrol edin isterseniz belki kapalıdır. Eğer ayarlarda android auto yoksa o zaman serviste yükletme yoluna gidersiniz.

Bilgi olarak mirrorlink bizim araçlarda bulunmuyor benim bildiğim kadarıyla VAG grubunda ki araçlarda android auto ve Car play vars yanında standart bulunuyor ve mirrorlink ile telefonun direkt olarak ekranı araç ekranına yansıtılabiliyor ve bu sayede youtube vs. telefondaki hangi uygulamayı açarsanız açın ekranda gösteriyor. Keşke bizde de olsaydı ama buna da şükür diyorum ben.
          Mert Bey araç menüsünde car play görünüyor ama android auto çıkmıyor. Dediğiniz gibi yazılım güncellemesi gerekiyor sanırım. Teşekkürler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post

Mert Bey araç menüsünde car play görünüyor ama android auto çıkmıyor. Dediğiniz gibi yazılım güncellemesi gerekiyor sanırım. Teşekkürler...
            Hocam rica ederim. O zaman servise uğrayacaksınız ve sistemden bakacaklar varsa yükleyecekler. Bununla ilgili konu açılmıştı. Kimi servisler ücretli kimileri ücretsiz yapmıştı bu uygulamayı. Hangi ildesiniz bilmiyorum fakat ildeki tüm servisleri bir arayıp sorun isterseniz ona göre gidersiniz.

Yorum

Tamam Mert Bey. Teşekkür ediyorum tekrar.

Yorum

Rica ediyorum, katkım olduysa ne ala.

Yorum

Benim aracımda yüklü değildi Android auto, Ankara opal serviste ücret karsiligi yüklettim şimdi çalişiyor.
                  işin en saçma yanı google bize bunu sunmuyor mail atalım belki açarlar.
                  ​​

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gozgozlu3535 View Post
                    Benim aracımda yüklü değildi Android auto, Ankara opal serviste ücret karsiligi yüklettim şimdi çalişiyor.
                    ​​
                    Ben de Opal e gidiyorum sürekli. Oradan yükleteyim o zaman. Teşekkürler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gozgozlu3535 View Post
                      ​​
                      Hocam Google boşuna sunmamazlık yapmaz. Vergi falan bir şey girmiştir işin içine TR ile anlaşamamıştır ondan sürmüyordur. Android Auto'yu da istediği kadar sunmasın apkmirror'dan indirip yüklüyoruz ve çalışıyor. haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post

Hocam Google boşuna sunmamazlık yapmaz. Vergi falan bir şey girmiştir işin içine TR ile anlaşamamıştır ondan sürmüyordur. Android Auto'yu da istediği kadar sunmasın apkmirror'dan indirip yüklüyoruz ve çalışıyor. haha
                        Aynen dediğiniz gibi ben de apk olarak indirip kurdum.

Yorum

merhaba arkadaşlar,
                          benim araçta r700 var ancak projeksiyon özelliği yok. dediğiniz apkmirror dan android auto yu mu indirdiniz?
                          konuyu biraz daha açar mısınız? bizim gibi projeksiyon özelliği olmayan android auto ve car play desteklemeyen r700 ler için telefon ekranını araca aktarma yöntemi var mı?
                          teşekkürler şimdiden
                          Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
                          2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: afyigit View Post
                            merhaba arkadaşlar,
                            benim araçta r700 var ancak projeksiyon özelliği yok. dediğiniz apkmirror dan android auto yu mu indirdiniz?
                            konuyu biraz daha açar mısınız? bizim gibi projeksiyon özelliği olmayan android auto ve car play desteklemeyen r700 ler için telefon ekranını araca aktarma yöntemi var mı?
                            teşekkürler şimdiden
                            1.seçenek mirrorlink özelliğine sahip multimedia; çok kullanışlı bulmuyorum bu cihazları
                            2.seçenek projeksiyon destekleyen beyin ile değiştirmek; orijinal parça masraflarını düşününce ne kadar değer bilemiyorum.
                            3.seçenek kaderine razı olmak

şahsen carplay hevesim geçmeye başladı, arabalarda denk geldikçe kullanmamaya bile başladım. ekranda birşey açıkken telefonda başka birşeye bakıyım deyince araç ekranı da değişiyor vs. sıkılmaya başladım ben
                            InsigniaTEAM

Yorum

Önceki aracımda orta konsolda öyle güzel bir boşluk vardı ki; oraya mıknatıslı ufak bir telefon tutucu yapıştırdım. O dönem telefonum da 6" ekranlı (şimdikiler gibi 18:9 oranlı 6" ekranlı değil, tablet gibi kocaman ekranı vardı) idi ve arka kapağının içine metal alıcıyı yapıştırmıştım. Araca binince telefonu oraya takıyordum, BT ile mevcut sisteme bağlanıyordu ve araç olabilecek en güzel multimedya sistemine sahip oluyordu.

Maalesef Insignia'da böyle bir alan yok, olsa hemen bir tablet alıp aynı şekilde kullanmak istiyorum... Mevcut seçenekler de çok pahalı; benim için gereksiz. (Bir firma 2000 liraya görüntü aktarıcı bağlıyor, ana ünite değişmeden mirrorlink desteğine sahip oluyorsunuz; oldukça güzel bir çözüm ama fiyat bunun 1/4'ü olmalı idi.)

Yorum

İşleniyor...
                              X