Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bagajda Anahtarı Unutunca :)
Collapse
X
-
hatırlamıyorum açıkçası ama sanırım araç ayarlarında kapı kilidi ve güvenlik mi neydi. Bakıp söylerim bulamazsanız akşam.
araçtan anahtarla birlikte çıkınca 5 sn içinde dıt diye korna çalıp kitliyor. eğer anahtar içeride unutulursa iki üç kez hızlıca dıtlayıp uyarıyor kitlemiyor.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
lastik basınç takip sistemini, lastik konum ve basınçları öğrenme moduna alırsanız korna çalar ve vites P konumundayken tüm 4 lüler sabit olarak yanık kalır. kalibrasyon bitince söner kendi. oto kilitleme açıksa araçtan çıkınca çalar kitler, bagajda anahtar bırakırsanız çalar. hatırladıklarım bunlar anahtar unutma dışında.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
Araç ayarlarını iyice kurcalamıştım ama böyle bir ayar göremedim. Bu fonksiyona tam olarak nasıl bir isim vermişler, bugün tekrar inceleyip bulmaya çalışayım... Benim araç 2013 model, sanırım benim araçta yok.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postlastik basınç takip sistemini, lastik konum ve basınçları öğrenme moduna alırsanız korna çalar ve vites P konumundayken tüm 4 lüler sabit olarak yanık kalır. kalibrasyon bitince söner kendi. oto kilitleme açıksa araçtan çıkınca çalar kitler, bagajda anahtar bırakırsanız çalar. hatırladıklarım bunlar anahtar unutma dışında.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
Hocam benim bu öğrenme modunu ilk defa duydum. Detaylı açıklayabilir misiniz?1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 1
Yorum
-
-
bagajda unutulan anahtar olayını denedim şoför kapısını ikazı dan sonra açıyor ve içerideki butondan kapıların kilitlerini açmadığınız sürece bagaj açılmıyor, sağol Selçuk tespit için mağdur olacak iken mutlu olmuşsun
not olarak belirteyim eğerki Selçuk gibi çanta içinde anahtarı taşıyorsanız radyo frekans çantada bulunan diğer araçlara ile sorun çıkara bilir bilginize her zaman kurtaramıya bilirsiniz1.6 SIDI
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Ne yalan söyleyeyim konu ilk bakışta hiç ilgimi çekmemişti ama ben de sabah bu özelliği aktif ettim ve aracımın sevmediğim yönlerinden birini bertaraf ettim. Megane 3 ST aracımda araçtan inip uzaklaşırdım ve araç kendi kendine kilitlerdi. (Renault'da böyle çalışıyor zaten) Insignia'da eller serbest olunca bu özelliği çok aradım, menüyü bayağı kurcalamıştım ama "passive door lock" seçeneğinin bu anlama geldiğini anlamamışım... Teşekkürler selcuktuncer, sayende aracımın var olan 1 özelliğini daha kullanmaya başladım.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Rica ederim
Zaten elbet birinin işlerine yarar diye konu açmak istedim. Herkesten birşeyler öğreniyoruz1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum