Merhaba Insignia Team Ailem bügün Satin aldigim Delphi Ds150E ile Partikül yaktim . Merak edenler varsa izleyebilir . Arac ve cihaz bana ayittir video alinti degildir . Bu videoda depoya katki maddesi koymadim koyarak yapmak daha verimli olabilecegi kanaatindeyim . Bu sadece külleri yakma islemi kurum yakmak icin DPF Temizlik kiti ile Dpf filitresinin icine temizleme daha sonrada durulama ilaclari konulmali . Bu sadece basit bir temizleme islemi ama araci kesinlikle rahatlatiyor .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Delphi ds150e dpf temizleme buyrun...
Collapse
X
-
Evet arkadaslar videoyu düzeltim yeni izleyecek olan arkadaslarin boynu agirmaz artik :-)
Tam Ekran : https://youtu.be/m8Q6EHqw-WgSelam Arkadaslar 2014 2.0 140 Ps Araci Delphi Ds150E Ile otomatik Rejenerasyon yapmayi gösterecegim bu cihaz ile Tüm DPF li araclari Rejenerasyon yani kül ya...
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Güzel çalışma elinize kolunuza sağlık..
geçenlerde bi olay başıma geldi kısa kısa izah edim
aracımda yazılım var artı partikül filtresi yok.. daha doğrusu kendim iptal ettirdim
uzun yoldan geliyodum birden: en kısa zamanda servise gidin uyarısı verdi ve güçten düştü
sonrası götürdüm hata egr valfinden olduğu söylendi değişmesi gerekiyomuş maaliyeti 1000 lira dediler bende kalsın dedim.. aynı parça dışarda 350 gibi bi rakam
daha sonrası sağolsun usta temizledi, filtre olmadığından sanırım içerisi epey bi duman kül biriktirmiş, araç kendine geldi lakin eskiden gaza bastığım an şahlanıyodu şuan ilk gaza bastığımda o verim yok ama araç gücünü 2,5 te veriyo.. sorun acaba egr valfinde mi yoksa içini daha iyi temizlese eskisi gibi olabilirmiydi.. bilginiz varsa aydınlatabilirseniz memnun olurum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View PostGüzel çalışma elinize kolunuza sağlık..
geçenlerde bi olay başıma geldi kısa kısa izah edim
aracımda yazılım var artı partikül filtresi yok.. daha doğrusu kendim iptal ettirdim
uzun yoldan geliyodum birden: en kısa zamanda servise gidin uyarısı verdi ve güçten düştü
sonrası götürdüm hata egr valfinden olduğu söylendi değişmesi gerekiyomuş maaliyeti 1000 lira dediler bende kalsın dedim.. aynı parça dışarda 350 gibi bi rakam
daha sonrası sağolsun usta temizledi, filtre olmadığından sanırım içerisi epey bi duman kül biriktirmiş, araç kendine geldi lakin eskiden gaza bastığım an şahlanıyodu şuan ilk gaza bastığımda o verim yok ama araç gücünü 2,5 te veriyo.. sorun acaba egr valfinde mi yoksa içini daha iyi temizlese eskisi gibi olabilirmiydi.. bilginiz varsa aydınlatabilirseniz memnun olurum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View PostServis de bu şekilde yapıyor temizlemeyi, her gerektiğinde servise gitmektense sizin gibi yapılabilir.
Güzel paylaşım
Yorum
-
Belirli aralıklarla jenerasyona kendi giriyor, geçenlerde başıma geldi ve zorunlu sürüş ikazı verdi. Bu arada 2000 dak/dev ve üzeri kullanılması gerrkiyor. Bakım için servise başvurduğumda DPF için kimyasal önerdiler, yaptırdım. Fakat bu yazılımda güzelmiş, elimizin altında olsa fena olmaz, partikül ikazı çıkarsa işimeze yarayabilir, paylaşım için teşekkürler...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sbsezgin View PostBelirli aralıklarla jenerasyona kendi giriyor, geçenlerde başıma geldi ve zorunlu sürüş ikazı verdi. Bu arada 2000 dak/dev ve üzeri kullanılması gerrkiyor. Bakım için servise başvurduğumda DPF için kimyasal önerdiler, yaptırdım. Fakat bu yazılımda güzelmiş, elimizin altında olsa fena olmaz, partikül ikazı çıkarsa işimeze yarayabilir, paylaşım için teşekkürler...
Yorum
Yorum