ARACIMIN ANAHTARI SADECE KAPI KİLİTLERİNİ AÇMIYOR VE KİLİTLEMİYOR.SEBEBİ NE OLABİLİR.....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YARDIM LÜTFEN KAPI KİLÜTLERİ AÇILMIYOR.
Collapse
X
-
Ynt: YARDIM LÜTFEN KAPI KİLÜTLERİ AÇILMIYOR.
Orjinal yazı sahibi: OrhunEAbazen bana da oluyor bır kac kere denıyorum acılıyor veya kapanıyor. bende pılı azalıyor herhalde dıe dusunuodum ama sızınkı farklı bır durum herhalde
Yorum
-
Eğer kapıyı şoför tarafından açmayıp sağdaki on kapıdan çıkıp kiltlerseniz veya buna benzer bir harekette bulunursanız. Böyle bir etki oluyordu.
Yanılıyor da olabilirim...Aracı anahtarı kilide sokop açıp normal sürücü mahallinden çalıştırıp çıkıp kilitleyin Derim. Zaten orta konzolda açma kapama düğmesi var. Araca girdikten sonra onunla açıp kapatınız bakalım ne oluyor açıyorsa zaten depo kapğı da açılır.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinEğer kapıyı şoför tarafından açmayıp sağdaki on kapıdan çıkıp kiltlerseniz veya buna benzer bir harekette bulunursanız. Böyle bir etki oluyordu.
Yanılıyor da olabilirim...Aracı anahtarı kilide sokop açıp normal sürücü mahallinden çalıştırıp çıkıp kilitleyin Derim. Zaten orta konzolda açma kapama düğmesi var. Araca girdikten sonra onunla açıp kapatınız bakalım ne oluyor açıyorsa zaten depo kapğı da açılır.
Yorum
Yorum