Biraz konu dışı olacak ama 2016 1.6T Cosmo aracım var ve adaptif cc yok, istersem eklete biliyor muyum o özelliği? veya diğer opsiyonları?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2015 İnsignia Çarpışma Önleyici Fren Sistemi
Collapse
X
-
sonradan eklenecek bir opisyon değil acc. sanırım diğer opsiyonlarda eklenmiyor diyebiliyorum,intellilink 900. forumda da sonradan şunu eklettim diyen bir kullanıcıya rastlamadım açıkçası mevcut opsiyonlardan..1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Selam arkadaşlar
Yeni bir insignia alacağım, çarpışma önleyici ve lane assist olmasını istiyorum. Galerici ekmek gibi alıp sattığından kesin bilgisi yok. Bu model insignialarda çarpışma önleyici sistem var mı forumlarda gördüğüme göre var ancak forum dışında pek bilgi edinemedim. ACC ve çarpışma önleyici fren sistemi farklı şeyler bildiğim kadarıyla. Şu arabayı düşünüyorum l, bu sistemler varmı yok mu nasıl anlarız? Resimleri paylaşıyorum:
za najlepsze ceny, w centrum samochodowym AAA AUTO. Warto wybrać samochód w godnym zaufania centrum samochodowym!
Teşekkürler
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 5 photos.
Yorum
-
Çarpışma önleme sistemi özellikle İstanbul'da çok da anlamlı değil. Asıl ihtiyaç olan yavaş ya da dur-kalk trafikte çalışmadığı için hiçbir anlamı kalmıyor. Kaldı ki bir diğer dezavantajı da bizim araçlar o kadar iyi duruyor ki böyle bir fren yapacak olursa araç muhtemelen arkadaki sağlam girecektir.
Kısacası diğer hemen tüm sistemler az/çok işe yarıyor ama ÇÖS özelliği olup da aktif kullanan pek az.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hakkan View PostÇarpışma önleme sistemi özellikle İstanbul'da çok da anlamlı değil. Asıl ihtiyaç olan yavaş ya da dur-kalk trafikte çalışmadığı için hiçbir anlamı kalmıyor. Kaldı ki bir diğer dezavantajı da bizim araçlar o kadar iyi duruyor ki böyle bir fren yapacak olursa araç muhtemelen arkadaki sağlam girecektir.
Kısacası diğer hemen tüm sistemler az/çok işe yarıyor ama ÇÖS özelliği olup da aktif kullanan pek az.
İstanbul'da yaşamıyorum o yüzden sıkıntı olmaz zaten küçük hızlardan çok yüksek hızlarda şehirler arasında kullanmak için istiyorum. Bu arabada o özellik varmıdır? O tuşların anlamını bilen?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View PostResimlerdeki semboller ve fotoya göre konuşursak araçta flexşase, şerit değiştirme uyarı sistemi (görsel ve işitsel), acc var görünüyor.
Yorum
-
Yalniz acc cok kullanisli degil uzun ve duz yol haricinde biraz riskli radar ani fren yapabiliyor. carpisma ikazi cok iyi is cikariyor carpisma onleyicisi ise sizi kazadan kurtarmaz siddeti onemli olcude azaltir. serit takip ise seridi ihlal ettiginizde sesli uyari veriyor, direksiyona mudahale edip sizi seride sokmuyor.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum