Merhaba abilerim,kardeşlerim.2.0 CDTI manuel kullanan üyelerimize bir sorum var.Acaba vites değiştirmek için debriyaja bastığınız zaman aracın deviri belli bir süre sabit kalıp sonra mı düşüyor ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2.0 CDTI Vites Değiştirme
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: 2.0 CDTI Vites Değiştirme
yanıtı kesin olmamakla birlikte benim benzinlide arada karşılaştığım bir durum ki nedeni eğer yüksek devir turboya aşırı bir süre yüklenmişsem turbo içindeki havanın basıncı boşalana kadar bir yarım bir saniye devir düşmemesi oluyor çünkü hala motora yüksek miktarda hava pompalanıyor
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23bu opelle alakalı bişey olduğunu düşünüyorum, benim eski insignia atmosferikti, fakat yine de devir bir müddet yüksek kalıyor, ve bir sonraki vitese geçişi kolaylaştırıp aracı öne doğru atıyordu, sakin kullanırsam böyle birşey olmuyordu...
Muharrem pass valf dediğin nedir bilmiyorum ama benimde hatırladığım kadarıyla 3000 devirden yüksekken devir sabit kalıyordu (diye hatırlıyorum 2-3 yıl oldu nede olsa)
hatta kuzende farketmiş, arabayı bi an otomatik vites zannettim demiştiInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaMerhaba abilerim,kardeşlerim.2.0 CDTI manuel kullanan üyelerimize bir sorum var.Acaba vites değiştirmek için debriyaja bastığınız zaman aracın deviri belli bir süre sabit kalıp sonra mı düşüyor ?2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: InsigniaMerhaba abilerim,kardeşlerim.2.0 CDTI manuel kullanan üyelerimize bir sorum var.Acaba vites değiştirmek için debriyaja bastığınız zaman aracın deviri belli bir süre sabit kalıp sonra mı düşüyor ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaOrjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: InsigniaMerhaba abilerim,kardeşlerim.2.0 CDTI manuel kullanan üyelerimize bir sorum var.Acaba vites değiştirmek için debriyaja bastığınız zaman aracın deviri belli bir süre sabit kalıp sonra mı düşüyor ?
Maalesef Sufyan Hocam araci cok seri kullanmaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: InsigniaOrjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: InsigniaMerhaba abilerim,kardeşlerim.2.0 CDTI manuel kullanan üyelerimize bir sorum var.Acaba vites değiştirmek için debriyaja bastığınız zaman aracın deviri belli bir süre sabit kalıp sonra mı düşüyor ?
Maalesef Sufyan Hocam araci cok seri kullanmaz
gaz vermeye devam hahaInsigniaTEAM
Yorum
-
gaz yemem dokunuyor unutmazsam dikkat ederim.. Abanta giderken 90 160 arası genelde 130 gibi kar buz demeden yolculuk yaptım dönüşte 120 c c ile bazende 230 240 lara kadar çıktım.. hiç dikkatimi çekmedi devir saati takılması..2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sufygaz yemem dokunuyor unutmazsam dikkat ederim.. Abanta giderken 90 160 arası genelde 130 gibi kar buz demeden yolculuk yaptım dönüşte 120 c c ile bazende 230 240 lara kadar çıktım.. hiç dikkatimi çekmedi devir saati takılması..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89Orjinal yazı sahibi: Sufygaz yemem dokunuyor unutmazsam dikkat ederim.. Abanta giderken 90 160 arası genelde 130 gibi kar buz demeden yolculuk yaptım dönüşte 120 c c ile bazende 230 240 lara kadar çıktım.. hiç dikkatimi çekmedi devir saati takılması..2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
[center]
Yorum
Yorum