Duyuru

Collapse
No announcement yet.

trim sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• trim sesi

arkadaşlar benim problemim şu :

asfalta hiç bir tıkırtı oynama yok.fakat aracı stabilize bir yola soktum test için. kemer bölgesinden trim sesleri geliyor.şöför koltuk tarafında gözlüklükten geliyor diye tahmin ettim elimle tuttum ses kesilmedi.kulagımda tık tık ses baya rhatsız etti beni iki tarafta da var.aynı sorunu yaşayan var mı.araç şu an serviste çıkaramadan o sıkıntıyı da yaptırayım diyorum.

İnsignia da trim sesi bitmez , bence hiç takılmayın. Orta kosnol kolçak vs sert plastikten olduğu için epey ses yapar hele yasın sıcaktan daha da artar trim sesi

Yorum

Beni aracın sag ön kapıdaki cam acma dügmesinden sanli hoparlör cızırtı yapar gibi ses geliyo hoparlör patladı diye götürdüm bi baktık ses ordan geliyo simdide dikiz aynasının altında bi sensör gibi kamera gibi bişey var bi göz ondan gelmeye basladı daha bir senelik araba sesler gelmeye basladı bakalım

Yorum

Aracınızın garantisi varsa garantiden yardım isteyebilirsin, ses yapan yerler genellikle sökülerek ince çift taraflı bant tarzı yapışlanlarla ses azaltılabiliyor. Ek olarak hafif müzik her zaman iyidir,
        34HZD10

Yorum

Bu sesler bir benim aracımda yok galiba. Çok şükür Bende sadece tavanda kapaklardan birisi araç devri 2000 civarında iken ses yapıyor. Onu da hafifce kenardan tırnak sokunca bir iki hafta kadar kesiliyor.
          1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
          2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
          3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
          4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
          5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
          6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Biraz işitme kaybım var hiç duymuyorum çok şükür
            İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
            2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Bende aracıma güzel bir ses sistemi yaptırdım sesleri duymuyorum başka türlü bu arabayı satmadan duramazdım.
              İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

aracım 30.000 i geçti çok şükür bir kaç çıtırtıdan başka ses yok. sürekli kullanılan güzergahın yol durumu çok önemli sesin artmasında.
                1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pastof View Post
                  Beni aracın sag ön kapıdaki cam acma dügmesinden sanli hoparlör cızırtı yapar gibi ses geliyo hoparlör patladı diye götürdüm bi baktık ses ordan geliyo simdide dikiz aynasının altında bi sensör gibi kamera gibi bişey var bi göz ondan gelmeye basladı daha bir senelik araba sesler gelmeye basladı bakalım
                  Birebir aynı sorun yüzünden neredeyse araca komple ses sistemi yapacaktım. Sonra şans eseri sesin cam açma düğmesinden olduğunu fark ettim. Hoparlör değiştirme, amfi vs işine girmekten vazgeçtim.

Yorum

İşleniyor...
                  X