Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PARK GO ve Diğer Paketler...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• PARK GO ve Diğer Paketler...

Arkadaşlar merhabalar...
    1.6 CDTI Cosma alma arefesindeyim daha önce de konu açmıştım. Almışken de tük opsiyonlar olsun istiyorum. Bir araçta kararsız kaldım. Biri PARK GO paketi yok dedi aradım ancak onlar da emin olamadılar. Bir var diyor biri yok diyor. Araç Adana da olduğu için gidip bir sürprizle karşılaşmak da istemiyorum. En fazla yarına kadar opsiyonlarım diyor o yüzden sizden yardım alayım dedim...
    Araç ilanı aşağıda. Mesela Adaptif cruse olduğunu ön panjurdaki radardan anlıyoruz. Peki PARK GO paketini anlayabileceğimiz bir şey var mı?. Tamponda yan sensor gerekiyor mu mesela. Bu araçta o yok, ben ondan şüphelendim. Ama resimde göründüğü kadarı ile otomatik park tuşu var, şerit takip tuşu da var gibi
    İşin özü bu araçta eksik bir paket var mı sizce Sunroof dışında.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Araç benimki gibi dolu bir araç sayılır. Ama bu ilandakinde sanırım sunroof yok. Flexride var. Parkgo falan var. Acc de var. Km si ve fiyatıda iyi diyorum şahsen. Sunroof takıntınız yoksa araç sorunsuzsa pazarlığınızı yapın derim.

Ayrıca otomatik park demişsiniz, otomatik park yok. Gelişmiş Park asistanı var ve kolay park sağlıyor. Sensörleri gelişmiş ve başarılı.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
      Araç benimki gibi dolu bir araç sayılır. Ama bu ilandakinde sanırım sunroof yok. Flexride var. Parkgo falan var. Acc de var. Km si ve fiyatıda iyi diyorum şahsen. Sunroof takıntınız yoksa araç sorunsuzsa pazarlığınızı yapın derim.

Ayrıca otomatik park demişsiniz, otomatik park yok. Gelişmiş Park asistanı var ve kolay park sağlıyor. Sensörleri gelişmiş ve başarılı.
      Tamam Selçuk Bey öğrenmek istediğim buydu. Çok teşekkür ediyorum...
      Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İlanı manuel diye açıyorlar ama araba otomatik. Ben de bunu sevmiyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
        X