Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4 Önden Gelen Ses (Yakıt Deposu Havalandırma Valfindenmiş!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia 1.4 Önden Gelen Ses (Yakıt Deposu Havalandırma Valfindenmiş!)

arkadaşlar size almanya opel e ulaşmanız için yeni bir mail adresi veriyorum kunden.info.center@de.opel.com. Opel Türkiye aradı biraz önce sorun yok bu ses normal dedi ve beni inandırmaya çalıştı. Bende kendilerinin yetersiz kaldıklarını ve almanya opel ile iletişime geçebileceğim bir mail adresi tel vs vermelerini istedim. Bu maili verdiler ben yazdım buraya dilerseniz sizde yazın.
    2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
    2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Sayın nymt rumuzlu kardeşim,
      Size gelen Almanca metni tercüme edebildiğim kadarıyla şöyle diyor:
      E-Mail’iniz için teşekkür ederiz. Kısa bir süre içerisinde sizinle temasa geçeceğiz. Ancak acil bir cevap istiyorsanız, gündüzleri telefonla bize ulaşabilirsiniz. Bununla beraber lütfen konu ile ilgili kayıt numarasını veriniz.
      Not: Hatalar varsa af ola, Almancam ancak böyle tercüme edebildi.

Yorum

Ben açıkcası motor soğukken belli bir ses duyuyorum onun dışında da rahatsız edici bir ses yok çözüm bulunursa güzel bir artı olur ama bulunmazsa aman efendim ben bu aracı yakarım gibi bir durum görmüyorum zaten sorunu yaşayan üstadlarımda aynısını söylemiş.
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

HASAN _42 KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM

Yorum

1.5 tonluk oturaklı, konforlu bir araç olmasına rağmen 6-7lt gibi düşük ortalama tüketim değerleri yakalayabilen, gaza bastın mı giden, frene bastın mı zınk diye duran kaliteli bir araç için nazar boncuğu bile denemeyecek bir kusurdur sadece.

Kullananlar da, almayı düşünenler de kafayı takmasın, bu kadar şikayete çözerler bu işi.
            1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Sayın İnsignia Kullanıcıları,

Ben de aracımı alalı yaklaşık 1.5 senedir bu sesi başkalarına duyurmaya çalışıyorum..Sizin de teşhisi koymuş olduğunuz gibi bu ses kesinlikle, emme manifoldunun üzerinde bulunan yakıt havalandırma valfinden gelmekte..Benim (bir başka arkadaşın benzetmesi aslında, ancak çok sevdiğimden içselleştirdim) benzetmem ise "dikiş makinesi" gibi, çır çır çır diye bir ses. Kesinlikle araçlarımızın, sanki dizelmiş sanılmasına yol açacak gibi bir ses..Bu sesi ilk astra buluşmamızda Opel Arkasın mastertech ine de dinlettim..Normaldir dedi, gerçi hakikaten normal çünkü herkesde mevcut ama olmaması gerekiyor bence de

Neyse yakın bir zamanda emme manifoldumu garantiden değiştirdiler..Yukarıda da değindiğim gibi bu valf, emme manifoldu üzerinde bulunan ve manifold değiştiğinde değişen bir parça ve yeni manifoldun üzerinde gelende de aynı ses var..Opel Gerçek teki ustayla sohbetimizde; "bu sesin, tasarım hatasından kaynaklandığını, parçanın tasarımı itibariyle bu sesin oluştuğunu, bazı parçalarının plastik yapılması ile sorunun büyük ölçüde düzeltilebileceğini, ya da içeriye sesin gelmesini önleyici izolasyon çözümleri geliştirilebileceğini vb. paylaştık.Kısacası bu olay yalnızca insignia'ya değil opelin tüm 1.4 turbolarına özgü bir sorun..Mailllerde bu konu da işlenirse, sonuca ulaşmak bakımından daha etkili olacağı düşüncesindeyim..

Saygı ve sevgilerimle..
              Astra J Cosmo 1.4 Turbo Teknik Gri CD500 2011 Model

Yorum

Dün beni de aradıla Opel Türkiye'den. Sorunu onlara anlattım. Videoları izlemeleini rica ettim. Onlarda konudan haberdar olduklarını, sorunla ilgili bir düzeltme yapılacağı zaman haber vereceklerini söylediler. Bu iş çözülürse ciddi bir prestij kazanacaklar insignia kullananlar nezdinde...
                (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Biraz önce Opel Türkiye den tekrar aradılar. Aracınızdaki sorunu bildirdik ancak uzun bir beklemenin ardından çözüme kavuşur yada kavuşmaz bilinmez gibilerinden şeyler söylediler. Benim açıkcası sorunun çözüleceği yönündeki inancım sıfır. Bu sese alışmaya çalışın derim.
                  2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Bugün beni de tekrar aradılar Opel Türkiye'den. Sorunun yakıt havalandırma valfinden olduğunun kesinleştiğini, benim araçtan sökülen valfin yurtdışına ulaştığı ve incelemesinin başladığının teyidini aldıklarını söylediler. Ayrıca Odak'ta yapılan işlemleri de sanırım detaylıca öğrenmişler, benim araca takılan süngerleri felan bile anlattı çünkü telefondaki hanımefendi
                    Ayrıca bu sorunun yurt dışında da çok fazlaca dile getirilmeye başlandığını söyledi. Çözüm üretilir üretilmez araçalrın servislere çağırılacağını söyledi. Anlaşılan beklemek gerekecek, umarım sorunu çözüme kavuştururlar. Yoksa arada bir kendimizi hatırlatmamız gerekebilir..
                    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Arkadaslar kesinlikle bende katiliyorum kendimizi hatirlatma konusuna. Okadar paralar vererek bu araclari aldik bir parcanin tasarim hatasi yada uretim harasi herneyse bize dikte edilerek bu boyle calisir denmesine kesinlikle razi olmayalim. Nasil sorunumuzu dile getiriyorsak cozsunler memnuniyetimizide dile getirelim.

Yorum

1.4 dekı ses, nerden gelıoyosa artık urtarın benı bu sesten trrrrrrrrrrrr kulak zarım patlıycak yuksek ses muzıkten, heralde ole bısı olursa tazmınat davasını kazanırım ) test surusu yapmamamanın cezası sanırım, 1.6 180ı bu sesı duymamak ıcın gozum kapalı tercıh ederdım

Yorum

bence hep beraber toplanıp opelı basalım yada dava acalım eger hatalı bısı varsa arabaları toplatsınlar ) sonra yıne ınsıgnıa alalım cunku ınsıgnıa dan vazgecılmez borozan sesı gelsede surecez arkadas

Yorum

Oh h Muhammed beyler de burdaymis.....adamin yazdiklarina bakinca goren de duyanda anormal berbat bir ses var sanir...mis gibi arabasi var arada minik bir ses var..... Onu da insigniateam halleedeck merak etme....beyler ben bu arakadasi her aksam dinliyorum abi ses beni deli edecek diye araba gitmiyor diye..( eeee bu laflari da benim abayi kullandiktan sonra diyor) sonra arabaya oturuyoruz ses seda yok ve fistik gibi de gidiyor. Neyse o da alisacak merak etmeyin degil mi MUhammedim????????

Yorum

ben sıze soyledım sızın arabayı surmıyım dıye, sımdı ne sursek agır gelecek :/

Yorum

muhaha muhaha muhaha
                                kendi aracindan sonra kara sahini surdu Muhammedim de onu soyluyor dostlar. Sunu açik soyeleyeyim 1.4 140 bence oldukca basarili bir arac bence cekis oldukca basarili. Ama arabalar tabii k motor guclerine gore farklilik gosteriyor. Biz de opc ile kiyaslama yapamiyoruz.... muhaha

Yorum

İşleniyor...
                                X