Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4 Önden Gelen Ses (Yakıt Deposu Havalandırma Valfindenmiş!)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia 1.4 Önden Gelen Ses

Yaptığım şikayet üzerine dün benide aradılar.Konu ile ilgili araştırmanın devam ettiği,aracı bu şekilde kullanmanın hiçbir zararının olmadığını.Çözüm bulununca servis tarafından araçlarımızın çağrılacağından bahsetti.O süreye kadar yalıtım yapılmayacağınıda ekledi.
    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Biraz once erdemir opel den ciktim. Adamlarin konuyla ilgili hicbir malumati bile yok sikayetim uzerine tekrar cagirmislardi bu ikinci defa gidisimdi ancak adamlari ben yonlendirdim tamamiyla. Bunun yaninda aracima islem yapmak icin teslim ettim kayit bile acmamislar cikarken vereceginiz belgeye sorunu gideremedik diye yazin dedim kayit acmadiklari orada ortaya cikti. Ben birdaha asla oraya gitmeyi dusunmuyorum sark kurnazligi zihniyetiyle yaklasiyorlar. Sizlerede onerim ozellikle bu sorun icin kesinlikle oraya gitmeyin. Servis mudurleriyle gorusmek istedim adam benimle gorusmedi bile. Yeni arac alirken ve servis konusunda kesinlikle ve kesinlikle tercih etmeyin derim. Bana istanbul avrupa yakasinda isini bilen guvenilir servis onerilerinizi beklerim arkadaslar.
      2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
      2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Erdemir bazı konularda zayıf kalıyor malesef Bende eskiden beri yakınlıgı nedeniyle erdemiri tercih ettim fakat bundan sonra ilk servisde Topkapı odak diyorum
        2015 2.0 sorento

Yorum

Aracı aldığım günden itibaren gerek burada gerekse serviste önden gelen sesten dolayı şikayetlerimi dile getirdim. İlk önce ön konsola sprey sıkıldı 1 gün sonra ses tekrar başladı . bir süre böyle devam ettim kullanmaya. ses artınca ön konsoldaki düğmelere sıkılan spreyden dolayı oluşan çirkin görüntüyü de gidermek amacıyla ön konsoldaki (cd player çerçevesi vs) değiştirildi. Daha sonra tekrar gittiğimde bu sefer de aracıma yeni takılan LPG den dolayı gürültü olduğunu söylediler.
          Bugün Opelden aradılar serviste onlara aynı şeyi söylemiş. gürültünün sebebi takılan LPG dir diye. Aracımı böyle kullanırım belki çok fazla rahatsız etmez beni ama verilen cevapla enayi yerine konduğumu hissediyorum. Çünkü belirttiğim sorunlar LPGden önce vardı zaten servis kayıtlarında da mevcut.
          Hafta sonu Antep Teymura gidecem inşallah orada sorunum çözülür.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
          Navigasyon DVD
          46KT880

Yorum

Malesef şu anda sorununuzu çözebilecek bir servis yok. Sorun bahsettiğimiz valften kaynaklı ve bu valf üretici tarafından incelenip, iyileştirmeler yapılarak tekrar üretilmeli ve araçlar servislere çağırılarak bu valfin değişimi yapılmalı. Çözüm şimdilik budur ve uzun zaman alacak gibi gözüküyor. Ancak sizinde servise bu arızayı açtırmanız önemli. Arıza şudur: Yakıt deposu havalandırma valfinin gürültülü çalışması ve ön konsolda duyulabilen ses. Bu kaydı servise açtırın ve arızayı GM'e iletmelerini söyleyin. Ne kadar çok şikayet, o kadar çabuk geri dönüş olacaktır...
            (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Aynen oyle ben zaten son servise gidisimde sorunun cozulemeyecegini bile bile gittim. Lutfen tum 1.4 ler duyarli olsun ve cozum bulalim hemen.
              2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Ynt: Insignia 1.4 Önden Gelen Ses (Yakıt Deposu Havalandırma Valfindenmiş!)

arkadaşlar ben de 1,4 alma arefesindeyim ama bu ses tereddüte düşmeme sebep oldu. Arabayı alma olayını askıya almama sebep olacak şekilde rahatsız edici bir sesmidir bu? Yüksek hızlara çıkınca kesilme oluyormu???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: leno
                  arkadaşlar ben de 1,4 alma arefesindeyim ama bu ses tereddüte düşmeme sebep oldu. Arabayı alma olayını askıya almama sebep olacak şekilde rahatsız edici bir sesmidir bu? Yüksek hızlara çıkınca kesilme oluyormu???
                  sadece ilk kalkışta duyarsınız o da her zaman olmaz.yani sürekli duyduğunuz bir ses değil.çoğu kişi farketmiyor bile.Ama bizim gibi titizseniz çözüm istiyorsunuz.
                  2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                  2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                  2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

ŞİKAYETİMİ TÜRKÇE OALRAK ALMANYA'YA GÖNDERDİM.ALMANCA CEVAP VERMİŞLER BANA ANLAYAN VARSATÜRKÇE'YE ÇEVİREBİLİR Mİ =Wir bedanken uns für Ihre E-Mail. Wir werden uns mit Ihnen in kürze in Verbindung setzen. Sofern Sie jedoch ein dringliches Anliegen haben, können Sie uns tagsüber telefonisch erreichen. Bitte geben Sie hierbei die im Betreff vermerkte Fallbearbeitungsnummer an.

Diese e-mail wurde geschickt von/this mail has been sent from Adam Opel AG, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main
                    Registergericht/Court of Registry: Amtsgericht Darmstadt
                    HRB-Nr./Commercial Register No: 89558
                    Sitz der Gesellschaft/Domicile: Rüsselsheim
                    Vorstand/Management Board: Karl-Friedrich Stracke (Vorsitzender/Chairman), Rita Forst, Reinald Hoben, Mark James, Holger Kimmes, Alain Visser, Susanna Webber
                    Aufsichtsrat/Supervisory Board: David Nicholas Reilly (Vorsitzender/Chairman)
                    TERCÜME EDEBİLİR Mİ?

Yorum

Araçtan gelen sesi şöyle tarif edebilirim : İki yumuşak plastiğin sürtünmsi şeklinde gelen ses.Çok rahatsız edici değil ama neden olsun.Madem sıfır araca biniyoruz.Sessiz olsun.

Yorum

Benim tarifimse şudur: Benzinli arabanın dizele benzer bir ses vermesi (dünyada bir ilk)
                        (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: leno
                          Açıkcası bu ses aracı almanıza engel olacak bir ses değil ancak sorunun giderilmesi konusunda umut taşıyıp taşımadığımı soracak olursanız ben umutlu değilim. Onlarca şikayet söz konusu ve servisler hala konuya hakim olmadıklarından dolayı tatmin edici yanıt veremiyorlar. Şuanki ses ile aracı alabilirsiniz ancak aracı alacağınız yeri özellikle çok iyi seçin sattıkları malın arkasında duran bir yer olsun derim.

Yorum

Arkadaşlar bu ses benim arabada da ve bütün 1.4’ ler de var. Aşırı bir ses değil ancak keyfe keder veren bir ses ve bence mutlaka da bir çözüm bulunması lazım. Dizel araba sesine benziyor. Rölantide ve düşük vitesde geliyor.
                            Durumu Opel Türkiye ye ilettim ve sağ olsunlar birkaç defa geri dönüş yaptılar. Bu yazıyı yazmadan az önce yine aradılar. Konuyu inceleyeceklerini ve ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ettiler.
                            Bu arada leno rumuzlu arkadaşa sesleniyorum sırf bu ses için de bu arabayı almamazlık yapmayın derim.
                            1.4 ler diğer İnsignia’larda olduğu gibi son derece konforlu ve özellikle de yakıt açısında gerçekten süper bir araba.
                            Bende, bildiğiniz araba markalarının çoğundan vardı. Ancak hiçbirisini İnsignia kadar sevmedim. İnsignia ya binmek bir ayrıcalıktır ve bunu hemen fark ediyorsunuz.
                            Mübareğin kokpiti Boeing 777 gibi insanın içinden çıkası gelmiyor .
                            İnsignia almamda önemli payı olan forum müdavimlerine teşekkür ediyorum.
                            Not: Biraz önce buna benzer bir yazı yolladım ancak yazıyı nasıl yolladıysam bulamadım. Şayet başka yazıya cevap olduysa veya mükerrer olursa peşinen af ola.

Yorum

Ben bu sesi duymadım. Farkedememiş de olabilirim. Adana'da bu şikayeti olan 1.4 sahibi varsa buluşup karşılaştırma yapmak isterdim.
                              Bu arada benim dikkatimi çeken bir başka ses oldu. İlk çalıştırmada ibrelerin kadranın sonuna gidip gelmesi esnasında sürtünme sesi yapıyor. Böyle şikayeti olan oldumu acaba?
                              Satın almada tereddüt yaşayan arkadaşında bilgisine, fiyat kalite endeksinde bu araçtan daha iyisinin d segmentinde olmadığını düşünüyorum.
                              2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

herkese verdiği bilgiler için teşekkürler. Fiyat kalite endeksinde d segmentinin en iyi aracı olduğunu düşündüğüm için zaten insignia için pazarlık aşamasındayım. Hayırlısı bakalım, ne olacak....

Yorum

İşleniyor...
                                X