Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Servis Süresi Resetleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Servis Süresi Resetleme

Aracımın yağ bakımını yapmadan Yağ ömrü sayacını menüsüne girip sıfırlayın dediğimde hiçbir değişiklik olmadı. Yağı değiştirdim denedim yine değişiklik olmadı.
    Araç 2015 insignia 1.6 cdti. bu illaha serviste cihazlamı sıfırlanacak acaba. Punto evom için kullandığım Elm327 ile service reseti kendim yapabiliyordum.

Cevap verilmeden ben cevabı vereyim. Olayı çözdüm. Otomatik vites araçlarda start düğmesine 15 sn basıldığında araç yarım kontak tabir ettiğimiz şekilde açılıyor. O durumdayken Yağ ömrü menüsüne girip sıfırlama yaparsak yağ ömrü %100 durumuna gelmiş olmalıdır.

Yorum

Makyajsız kasada sinyal kolunun uç kısmında içeriye doğru basılabilen bir düğme var. Oradan sıfırlanıyordu. Makyajlıların farklıymış demek ki.

Yorum

Manuellerde durum nasıl acaba?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Manuelde de durum aynı, makyajlı-makyajsız her iki araçta da sadece kontak açıkken sıfırlanır
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X