Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia direksiyon hidroligi..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia direksiyon hidroligi..

Geçen aracın yağını suyunu kontrol ederken direksiyon hidrolik seviyesini de kontrol ettim.yağ görünüyor ama kapaktaki çubuğa değmiyor.muhtemelen eksik.kitapçık olmadığı için ne tür bir yağ alıp ekleme yapacağımı bilemedim.internette atf,dexron 2,3 vs tarzı ibareler var.bilenlerden yardım bekliyorum..
    2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Orjinal yazı sahibi: emperor View Post
    Geçen aracın yağını suyunu kontrol ederken direksiyon hidrolik seviyesini de kontrol ettim.yağ görünüyor ama kapaktaki çubuğa değmiyor.muhtemelen eksik.kitapçık olmadığı için ne tür bir yağ alıp ekleme yapacağımı bilemedim.internette atf,dexron 2,3 vs tarzı ibareler var.bilenlerden yardım bekliyorum..
    Hocam bahsettiğiniz direksiyon hidroliğimi fren hidroliğimi çünkü ikisinin yerleri farklı ben yinede ikisininde yerlerini gösteren kullanım kılavuzu sayfalarını atıyorum. Bu arada kitapçık 2016 model makyajlı kasaya aittir.

Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Üstteki resim kaputun ön kısmındakı üzerinde direksiyon işareti olan..kitapta yağını kontrole gerek yok demiş ama bizimkiler hidrolik zaten

Yorum

Gm dexron 6 oluyormuş galiba opelgm den sipariş edicem.inşaallah doğrudur..

Yorum

Hocam bizim direksiyonlar hıza ve sürüşe duyarlı elektro hidrolik direksiyon diye geçiyor yani direksiyon miline bağlı bir servo motor var sadece hidrolik değil yani ve yeni grandsport insignialarda ise hıza duyarlı elektrikli direksiyon var yani sadece servo motor var hidrolik yok.
          Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

İşleniyor...
          X