Opel insignia 1.6 T aracı olanların büyük ihtimalle başına gelmiş olan bir problemdir bu. Aracınızla yolda giderken ( özellikle performanslı kullanımda) bi bakarsınız debriyaja basıp vites değiştirmek istediğinizde motordan garip bir sürtünme sesi gelir. Sanki debriyaja bastığınızda metal bir kasnak yuvasında boşa dönüyormuş gibi bir ses gelir, araç yığılır gibi olur. 2000 ve üstü Yüksek devirde her vites değişiminde aynı sesle karşılaşırsınız ve bu çok can sıkıcı bir hâl alır. Sonra servistir, tamircidir dolaşıp durursunuz. Muhtemelen de o tamirciler sizi öpmek isteyecekleri için işi uzatıp dururlar!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 T'lerde baş belası TURBO GERİ DÖNÜŞ HORTUMU problemi ve çözümü
Collapse
X
-
1.6 T'lerde baş belası TURBO GERİ DÖNÜŞ HORTUMU problemi ve çözümü
Opel insignia 1.6 T aracı olanların büyük ihtimalle başına gelmiş olan bir problemdir bu. Aracınızla yolda giderken ( özellikle performanslı kullanımda) bi b...Etiketler: Hiçbiri
- Beğenmeler 1
-
Eline sağlık hocam,
Bu bizim gulu gulu haha
Taktığınız hortum tekrar çıkacak
Bende tecrübemi paylaşayım bunun iki çözümü var- ince bir kablo bağı nı karga burnu ile gerdirip sıkıştırmak bu baya uzun bir süre kurtarıyor
- hortumun girdiği siyak vakum tankının komple değişimi hortum ile birlikte yanlış hatırlamıyorsam 85-90 tl idi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostEline sağlık hocam,
Bu bizim gulu gulu haha
Taktığınız hortum tekrar çıkacak
Bende tecrübemi paylaşayım bunun iki çözümü var- ince bir kablo bağı nı karga burnu ile gerdirip sıkıştırmak bu baya uzun bir süre kurtarıyor
- hortumun girdiği siyak vakum tankının komple değişimi hortum ile birlikte yanlış hatırlamıyorsam 85-90 tl idi
Birinci çözüm önerinizi ilk lifte çıktığımızda uygulayacağım
Yorum
-
Peki bu geri dönüş hortumu 2.0 Dizellerde de mevcut mu?
Edit: Galiba 2.0 dizellerde mevcut değil yaptığım araştırmalar sonucunda.Son düzenleme: oguzhanc64; 08.08.2017, 14:35.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum
Yorum