Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kumandadan cam ve ayna acmak

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kumandadan cam ve ayna acmak

Degerli üyeler cahilligimi mazur görün ama sormak zorunda kaldim . Kumandadan cam nasil indirlip kaldiriliyor hangi ayarlari acmak lazim. Cosmoda standart oldugu okudum ama ne hikmetse beceremedim. Bana nasil yapildigini cocuga anlatir gibi anlata bilecek birisi var cok minnettar olurum. Araci daha yeni yeni taniyorum ve bir cok özelligi aktif olarak kullanamiyorum. Simdiden tesekkür ederim.

Forum olarak sizinle tanışmadık. tanışma konusu açmamışsınız?
    Dolayısıyla aracınız hangi yıla ait bilgiye sahip değiliz.
    aracınızdan bahsederseniz yardım edilecektir.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Yorum

Araç menüsünden ayarlar, konfor ayarları, kumanda kişiselleştirmeyi ve diğer ayarları açın. Sonrasında camları açmak için kumandanın açma tuşuna 3-5 saniye basılı tutun açılacaktır. Kapatmak içinde aynı işlemi kapatma tuşu için deneyin.
        2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Tesekkürler Mehmet Bey. Aksam deneyecegim.

Yorum

Aynalari acip kapattim ama camlari indiremedim. yedek anahtar kullaniyorum onunla alakasi olabilirmi?

Yorum

Bildiğim kadarıyla yedek anahtar olması fark etmez ,dediğim ayarları anahtar kontakta iken yaparsanız o anahtarı kişiselleştirmiş olursunuz.
              Sağlama amaçlı orijinal anahtarla bir deneyin.
              2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

İşleniyor...
              X