Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bilgi ekranında ESP Servis Uyarısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bilgi ekranında ESP Servis Uyarısı

Aracımla Milas tan Sakarya ya uzun bir yolculuktan sonra bilgi ekranın da Esp servis diye bir uyarı yazısı çıktı ve abs ışığı, hemde zikzaklı esp ışığı devamlı yanmaya başladı.Bu arada aracın altını herhangi bir yere sürttürmedim.Birkaç saat sonra tekrar çalıştırdığım da bu uyarılar yok oldu.İzmir'e döndüğüm de bu uyarının aynısını birkaç gün geçtikten sonra tekrar görmeye başladım.Sanırım ABS sensörün de bir arıza var.Bu gibi arızayla karşılaşan daha önce birileri var mı acaba?
    INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
    20" jant
    infinity
    DVD 800
    Sunroof
    Deri koltuk

Abs sensorundendir korkacak birsey yok
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçen gün ilk kez ESP'yi devreye soktum, bir sonraki binişimde benim araçta da yandı. Sabah tekrar çalıştırdığımda sönmüştü, bir daha da yanmadı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post
        Abs sensorundendir korkacak birsey yok
        ABS sensörünün değişimi kolay mı? Maliyeti ne düzeyde?

Yorum

Buyuk bir ihtimalle sensordur ama emin olmak icin akunun kutup basini sokun ve takin eger tekrar ayni arizalar cikiyor ise hemen servise gidin aracinizda esp %100 devre disi kakiyor ve aracinizi kontrol etmeniz zorlasir ihmal etmeyin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bazen sadece temizlik ile de düzeliyor.
            Fikrin kadar varsın!

Yorum

Arabamın sol ön teker ABS sensörlü kablosu değişti.Görünüşte sensörde fiziksel hiçbir sorun gözükmüyor.Sanırım sıcak hava titreşim nem gibi etkenler zaman için de sensörün işlevini bozuyor.
              INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
              20" jant
              infinity
              DVD 800
              Sunroof
              Deri koltuk

Yorum

Gecmis olsun
                boyle durumlarda esp ile birlikte abs hata veriyorsa %70 sol %30 sag abs sensorlerinden birisi arizalanmistir servis te 150 disarida 70₺ civari halledilir
                korkacak birsey degil temizlenmeylede halledilecek
                bir durum oldugunu dusunmuyorum 4 insigniamdan 3 unde ve cevremdeki dostlarimin araclarinin cogunda degisimle duzelmistir
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                X