Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sunroof Tam Kapanmıyor.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sunroof Tam Kapanmıyor.

Selamın Aleyküm
    Arkadaşlar Benim Sunroof Ne İçerden Kapandığında Nede Kontaktan Kapandığında Tam Kapanmıyor. Daha Doğrusu Fotoğraftaki Gibi Fazla Kapanıyor. İlk Aldığımdada Böyleydi Servise Götürdüm 5 dk da Yaptılar 100.00 TL Para Aldılar. Tekrar Servise Gitmek İstemiyorum Yozgatta Yaşıyor Servis İçin Ta Kayseriye Gidiyorum. Acaba Bunun Ayarını Yada Nerden Yapıldığını Bilen Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

bu şekilde inip hemen kalkması lazım tavan sacı hizasına evet. son hamlesini yapamıyor. daha önce mekanik olarak mı müdahale ettiler? sıkışma falan var ise giderilebilir. ama elektronikse servis mecbur gibi.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Benzer durumlar bir çok markada var aslında. Muhtemelen bu bir kusur, defo, arıza değil. Anahtardan kapadığınızda sunroofunuzu eylem tam sonuçlanmadan anahtardan parmağınızı çekiyorsunuz. Bu nedenle sorun yaşıyorsunuz. Tekrar kontrol edin bence.
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
        bu şekilde inip hemen kalkması lazım tavan sacı hizasına evet. son hamlesini yapamıyor. daha önce mekanik olarak mı müdahale ettiler? sıkışma falan var ise giderilebilir. ama elektronikse servis mecbur gibi.
        Tam Göremedim ne yazıkki mekanik yada elektiriksel olduğunu. Ama Kısa Sürmüştü. Ben eğer içinde bi ayar yeri varsa diye düşünmüştüm ama dediğin gibi servis yolu gözüküyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz View Post
          Benzer durumlar bir çok markada var aslında. Muhtemelen bu bir kusur, defo, arıza değil. Anahtardan kapadığınızda sunroofunuzu eylem tam sonuçlanmadan anahtardan parmağınızı çekiyorsunuz. Bu nedenle sorun yaşıyorsunuz. Tekrar kontrol edin bence.
          Yok kardeşim ne yazikki. Kapanana kadar kontakta basılı tutuyorum ama nafile. İçerden kapattığımdada aynı oluyor.

Yorum

İşleniyor...
          X