Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Triger seti son kullanma tarihi olurmu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Triger seti son kullanma tarihi olurmu?

Selamlar Arkadaşlar,

Bugün sipariş ettiğim triger seti geldi.
    Kutunun üzerinde 01/20 ibaresi dikkatimi çekti.
    Bu ibare son kullanma tarihi veya setin raf ömrü olabilirmi?
    Eğer öğleyse, bu seti ben taktirirsam 2020 yılında değiştirmek mi gerekli. Yoksa 2020 yılına kadar montaj yapabilirim anlamına mı geliyor?
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

raf ömrü olduğunu düşünüyorum, malzemenin yapısının sağlığı açısından 5 yıl baz alınıyor genelde bu malzemelerde. bence daha uzun ömrü olan bir triger kullanın. buradaki tarihe bakarsak 2,5 sene sonra ömrünü dolduracağını anlıyorum. bilen biri çıkacaktır.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İlginc bir detay. Bende merak ediyorum.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Arabam 2009 model ve 110km de daha üzerinde fabrika çıkışı tiger ve devirdaim var. Fazla riske girmemek için yarın degisicem. Fakat bu bu husus aklıma takıldı, bakalım birisi bizi bilgilendirir.

Yorum

Siz 4 sene riske girmişsiniz zaten.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
            Siz 4 sene riske girmişsiniz zaten.
            kullanma klavuzunda 10 yıl 150bin km ibaresi vardı ilk başta. Sonra kaldırdılar.
            Ben malzemenin değişmediğini düşünüyorum ve hala 10 yıl olmasa bile 7-8 yıl 100 bin km üstünde dayanacağını düşünüyorum.
            1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
            2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
            3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
            4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
            5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
            6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Merhaba,

Ben de 140 bin km deki 2009 model 1.6T aracıma 2. kez triger degisimi, ilk kez de devirdaim pompası degisimi icin generalopel adli siteden set olaral siparis verdim.

Konuyu baslatan arkadasa yine son kullanim tarihine 2.5 sene olan urun gondermisler. Bana gelenin ise skt si dolali 5 ay olmus.
              08/19 setin kutusunun uzerindeki tarih.
              ilginc olan setin icinden cikan kayışın kendi kutusu uzerinde 12/19 tarihi var.
              Neden olabilir acaba? Set icindeki diger parcalarda tarih yok cunku.
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 2 photos.
              2009 1.6T Cosmo, DVD800, 19"Jant, Sunroof, Infinity, Siyah Deri Döşeme, FlexRide, Panacotta Gri

Yorum

İşleniyor...
              X