Selam arkadaslar güzel ülkeme gelipte olanaklarindan faydalanmamak olmazdi . Bu yüzden bende aracima hemen Opel Odak "Dynamik" saolsun Emre Bey ve Anıl Bey'in yardımlarıyla çift egzoz ve difüzör uygulamasi ile birlikte Llumar cam filmi , arka yazi iptali , yan masbiyer montaj yaptik . Sirada sis fari montaji var parcalar tegmin edildi fakat cift dügmeli far anahtari bulamadik , verdigimiz siparis Ağustosun 11inde insallah gelecek ayni gün insallah montaj olacak . Yanliz bu montaj icin cok yüksek mevla talep ettiklerini düsünüyorum yaklasik 600 700 liralardan bahsediyor Odak servis bölümü . Sis fari montaji Odak Dynamik ile alakali deil . Bakalim hayirlisi insallah anlasabilirsek orjinal baglantilar ile bu isi cözmek istiyorum . Biten kisimlarin eski ve yani hallerini beyeninize sunuyorum . Hayirli forumlar .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Cift Egzos Uygulaması VE Opc Masbiyer ...
Collapse
X
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ülkemizin nimetlerinden faydalanın tabi Çağrı askerde olmasaydı O da yardımcı olurdu.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Yorum