Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 CDTI Motor Kablolari

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 CDTI Motor Kablolari

Arkadaşlar, özellikle 1.6 CDTI motora sahip arkadaşlara olacak bu sorum, resimdeki kablolar sizin motorlarinizdada böyle çıplakmı yoksa benimkilerde mi bir sıkıntı var? Birde diğer resimde kablolari bir arada tutan 2 kelepçe var biri sarımsı biri siyah bunlar sizde de var mı? Fabrika çıkışı izlenimi vermedi bana pek. Mümkünse kendi motorlarınıza bakıp cevap verebilirseniz, yardımcı olursanız çok sevinirim. Konuyu mobilden açıyorum eğer fotolarda veya yazılarda bir sıkıntı var ise şimdiden affola. Şimdiden teşekkürler.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.
    Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

LAmbda sensörü o . Kablo böyle olması normal.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Benim araçtada böyle
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Benimki de aynı...Bende sizin gibi kıllanmıştım....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
          Benimki de aynı...Bende sizin gibi kıllanmıştım....
          Herkese teşekkürler cavapları için. Mozarto kıllanmıcak gibi değil, çift kat yalıtım ile gelen kablo çıplak olarak devam ediyor. Saçma.

Bir de arkadaşlar 3. resimdeki sarı, siyah kelepçeler de normal fabrika çıkışımı? Bana fabrika böyle sanayi işi keleğçe kullanmaz bir de farklı renkte çok saçma geldi.

Yorum

Oda normal efenim. Sanayii işi kelepçeler o sıcağaı 2 hafta dayanmaz kırılırlar. Üzerinde gelen bk rengi kelepçeler ısıa dayanıklı pvc dir. en az 4 sene ve daha fazla dayanır.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
              Oda normal efenim. Sanayii işi kelepçeler o sıcağaı 2 hafta dayanmaz kırılırlar. Üzerinde gelen bk rengi kelepçeler ısıa dayanıklı pvc dir. en az 4 sene ve daha fazla dayanır.
              Teşekkürler bilgi için. Ayrıca renk tanımınız tebessüm ettirdi. Bari aynı renk koysalarmış be hocam

Yorum

Bunlara takılmayın.

Yorum

Bende de aynı şekilde, demekki hepmiz aynı düşünmüşüz

Yorum

İşleniyor...
                  X