Arkadaşlar, özellikle 1.6 CDTI motora sahip arkadaşlara olacak bu sorum, resimdeki kablolar sizin motorlarinizdada böyle çıplakmı yoksa benimkilerde mi bir sıkıntı var? Birde diğer resimde kablolari bir arada tutan 2 kelepçe var biri sarımsı biri siyah bunlar sizde de var mı? Fabrika çıkışı izlenimi vermedi bana pek. Mümkünse kendi motorlarınıza bakıp cevap verebilirseniz, yardımcı olursanız çok sevinirim. Konuyu mobilden açıyorum eğer fotolarda veya yazılarda bir sıkıntı var ise şimdiden affola. Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 CDTI Motor Kablolari
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: mozarto View PostBenimki de aynı...Bende sizin gibi kıllanmıştım....
Bir de arkadaşlar 3. resimdeki sarı, siyah kelepçeler de normal fabrika çıkışımı? Bana fabrika böyle sanayi işi keleğçe kullanmaz bir de farklı renkte çok saçma geldi.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
Oda normal efenim. Sanayii işi kelepçeler o sıcağaı 2 hafta dayanmaz kırılırlar. Üzerinde gelen bk rengi kelepçeler ısıa dayanıklı pvc dir. en az 4 sene ve daha fazla dayanır.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSya View PostOda normal efenim. Sanayii işi kelepçeler o sıcağaı 2 hafta dayanmaz kırılırlar. Üzerinde gelen bk rengi kelepçeler ısıa dayanıklı pvc dir. en az 4 sene ve daha fazla dayanır.Bari aynı renk koysalarmış be hocam
Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
Yorum