Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yedek Anahtarın Aynaları Açmaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
    denemedim ama kapandığını biliyorum. eğer kılavuzda açılmayla ilgili ibare yoksa açılmıyordur doğrudur. Ama cam açıp kapama ya da komple açık olan sunroof kapatılabiliyor. camlar istenilen konumda bırakılabiliyor. yaz aylarında araca binmeden önce iş yerinde örneğin 10 dak önceden havalandırma yapmak çok faydalı.
    Hocam doğrudur, açık camları ve sunroofu kapatıyor ama açarken camları açıyor ama sunroof açılmıyor. Deneyle sabittir.

Eski aracım Seat Leon FR'dı ve anahtardan neredeyse tavanın yarısından fazla olan o koca sunroofu düğmeden açıp kapatabiliyordum. O ortalama boyutlardaki bir araçtaki o büyüklükte ki sunrooftan sonra bu büyük boyutlardaki tabiri caizse tosuncuk gibi olan araçlarımızdaki küçücük sunroof biraz insana garip geliyor.
    Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Sorunu çözmüşsünüz, sevindim, bizim için de tecrübe dağarcığına ilave bir bilgi oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
        Denedim, iki sonuç aldım.
        1-Aynalar uzaktan kumanda ile kapatılmışsa , uzaktan kumanda ile açılabiliyor.
        2-Sol kapı üzerindeki kapatma düğmesi kullanılarak (manuel olarak) kapatılmışsa
        uzaktan kumanda ile açılmıyor.
        Şimdi, sizden sırasıyla şunları yapmanızı rica edeceğim;
        1-Katlanmış aynaları manuel olarak açın,
        2-Sonra uzaktan kumanda ile aynaları katlayın ve yine uzaktan kumanda ile açmayı deneyin.
        Hocam kullanım kılavuzunun paylaştığım resimlerinde de aynen söylediğiniz gibi durum. Düğmeden kapandıysa anahtarla açılmaz diyor. Ayrıca ekstra bir sorum olacak size, sağ aynanın geri viteste inmesi eski aracımda ki gibi ayarlanabiliyor mu yoksa kafasına göre fabrikanın ayarladığı seviyeyi mi kullanıyor her zaman?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: striker View Post

Selçuk hocam, tam da dediğiniz gibi oldu. yedek anahtar ile aracı çalıştırıp menüye girdiğimde, yan aynaları aç-kapa seçeneği kapalı çıktı, onu açtım ve sorun çözüldü. Demek ki yedek anahtar ile orijinal anahtar için ayarlar farklıymış dediğiniz gibi. teşekkürler paylaşım için.
          Hocam anahtarların kendi hafızası var. Hangi anahtarda menüden hangi ayar yaptıysanız o anahtara kaydoluyor. Diğer anahtarı kullanırsanızda ilk kullanım ise tabiri caizse fabrika ayarlarına geri dönmüş gibi oluyor araç.

Bu durum aracı iki farklı kişi kullanıyor ise çok faydalı olabiliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
            Hocam kullanım kılavuzunun paylaştığım resimlerinde de aynen söylediğiniz gibi durum. Düğmeden kapandıysa anahtarla açılmaz diyor. Ayrıca ekstra bir sorum olacak size, sağ aynanın geri viteste inmesi eski aracımda ki gibi ayarlanabiliyor mu yoksa kafasına göre fabrikanın ayarladığı seviyeyi mi kullanıyor her zaman?
            Biraz daha fazla eğilmesini mi istiyorsunuz,yoksa çok mu eğiliyor?
            Manuel olarak normalin biraz altına veya üstünde ayarlayın, istediğiniz seviyeye
            gelip gelmediğini kontrol ederek ayarı aşağı-yukarı değiştirebilirsiniz, sistemden
            otomatik ayar yapmayı sağlayacak bir menüye hiç rastlamadım.

Yorum

Biraz daha fazla eğilmesini mi istiyorsunuz,yoksa çok mu eğiliyor?
              Manuel olarak normalin biraz altına veya üstünde ayarlayın, istediğiniz seviyeye
              gelip gelmediğini kontrol ederek ayarı aşağı-yukarı değiştirebilirsiniz, sistemden
              otomatik ayar yapmayı sağlayacak bir menüye hiç rastlamadım.
              hocam az eğiyor eski aracımda araç geri viteste iken ayar düğmesini sağa getirip aynayı ayarladığınız da o ayarladığınız seviyede inip çıkıyordu. Bunda aynısını denediğinde normal ayna seviyesi şaşıyor.

Yorum

Sorunu çözmüşsünüz, sevindim, bizim için de tecrübe dağarcığına ilave bir bilgi oldu
                Kesinlikle, forumumuzun en sevdiğim özelliği bu. Herkes yaşadığı tecrübeleri paylaşıyor, dolayısıyla bizler de bilgi havuzundan faydalanıyoruz. Aklıma takılan ya da sorun yaşadığım pek çok şeyi başlık bile açmadan forumda aratarak çözdüm kaç kere. O yüzden insigniateam ve üyelerine tekrardan teşekkürler
                2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post

Hocam anahtarların kendi hafızası var. Hangi anahtarda menüden hangi ayar yaptıysanız o anahtara kaydoluyor. Diğer anahtarı kullanırsanızda ilk kullanım ise tabiri caizse fabrika ayarlarına geri dönmüş gibi oluyor araç.

Bu durum aracı iki farklı kişi kullanıyor ise çok faydalı olabiliyor.
                  Aynen Mert Bey, tecrübeyle öğrenmiş olduk
                  2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: striker View Post

Selçuk hocam, tam da dediğiniz gibi oldu. yedek anahtar ile aracı çalıştırıp menüye girdiğimde, yan aynaları aç-kapa seçeneği kapalı çıktı, onu açtım ve sorun çözüldü. Demek ki yedek anahtar ile orijinal anahtar için ayarlar farklıymış dediğiniz gibi. teşekkürler paylaşım için.
                    çözülmesine çok sevindim. geçmiş olsun
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                    X