Arkadaşlar merhaba. Aracımın orijinal anahtarının düğmeleri koptuğu için geçen yedek anahtarı yanıma aldım, yedek anahtar kapıları açmasına rağmen kapalı olan yan aynaları açmadı. Benzer olayı yaşayan ya da çözümü bilen var mıdır?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yedek Anahtarın Aynaları Açmaması
Collapse
X
-
yedek anahtar içinde menüye girip ayna kapama açmayı aktif edin. 2 anahtar içinde farklı ayar kaydediyor olabilir.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: striker View PostŞaman Bey yanlış anlaşılma oldu galiba, aracın aynalarını orijinal anahtarla kapatıp açabiliyorum.
geri viteste yatıyordu. Ondan sonraki dört insigniamda ise sadece sol ayna yatıyor, sağ yatmıyordu. Gerçi ben şu an kullandığım (2015 2.0 170 hp)
arabada hiç denemedim, ama, önceki dört araçta (2010/2011/2012/2013) ayna uzaktan kumanda ile kapatılıyor ancak açılmıyordu, bir bakayım
bu açılıyor mu
Yorum
-
Şaman bey Cosmo araçlarda yani makyajlılarda hem açılıp hem kapanıyor. basmaya devam edilirse sunroof dahil camlar açılıp kapanabiliyor. sonradan eklenmiş olabilir doğrudur siz insignia konusunda üstadsınız1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: striker View PostArkadaşlar merhaba. Aracımın orijinal anahtarının düğmeleri koptuğu için geçen yedek anahtarı yanıma aldım, yedek anahtar kapıları açmasına rağmen kapalı olan yan aynaları açmadı. Benzer olayı yaşayan ya da çözümü bilen var mıdır?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Araç özellikleri model yılları itibarıyla farklılıklar gösterebiliyor. Örneğin, benim ilk insigniam 1.6 turbo, 2010 modeldi ve sağ-sol iki ayna da
geri viteste yatıyordu. Ondan sonraki dört insigniamda ise sadece sol ayna yatıyor, sağ yatmıyordu. Gerçi ben şu an kullandığım (2015 2.0 170 hp)
arabada hiç denemedim, ama, önceki dört araçta (2010/2011/2012/2013) ayna uzaktan kumanda ile kapatılıyor ancak açılmıyordu, bir bakayım
bu açılıyor mu2011 1.6T Cosmo + Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostŞaman bey Cosmo araçlarda yani makyajlılarda hem açılıp hem kapanıyor. basmaya devam edilirse sunroof dahil camlar açılıp kapanabiliyor. sonradan eklenmiş olabilir doğrudur siz insignia konusunda üstadsınız
Selçuk Bey, benim aracımda sunroof anahtar ile kapatılabilmekte fakat açılamamaktadır ve bu konu ile ilgili kullanıcı kılavuzunda da sadece kapatma olarak belirtilmektedir. Açma işlemi siz de çalışmakta mıdır?
Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
denemedim ama kapandığını biliyorum. eğer kılavuzda açılmayla ilgili ibare yoksa açılmıyordur doğrudur. Ama cam açıp kapama ya da komple açık olan sunroof kapatılabiliyor. camlar istenilen konumda bırakılabiliyor. yaz aylarında araca binmeden önce iş yerinde örneğin 10 dak önceden havalandırma yapmak çok faydalı.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postyedek anahtar içinde menüye girip ayna kapama açmayı aktif edin. 2 anahtar içinde farklı ayar kaydediyor olabilir.2011 1.6T Cosmo + Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: striker View PostŞaman bey benim aracım da 2011 model 1.6t cosmo, benim de geri viteste sadece sağ ayna yatıyor, ki genel durum da bu şekilde diye biliyorum. Bence siz hemen deneyin, anahtarınız aynaları kapattığı gibi açacaktır da
1-Aynalar uzaktan kumanda ile kapatılmışsa , uzaktan kumanda ile açılabiliyor.
2-Sol kapı üzerindeki kapatma düğmesi kullanılarak (manuel olarak) kapatılmışsa
uzaktan kumanda ile açılmıyor.
Şimdi, sizden sırasıyla şunları yapmanızı rica edeceğim;
1-Katlanmış aynaları manuel olarak açın,
2-Sonra uzaktan kumanda ile aynaları katlayın ve yine uzaktan kumanda ile açmayı deneyin.
Yorum
Yorum