Orjinal yazı sahibi: mozarto
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Direksiyon deri değiştirmeye başladı...
Collapse
X
-
volkswagen grubu bu durumda he yapardı acaba merak ettim... O direksiyon direk değişmeli.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Renault Megane 3 ST kullandığım dönemde o araçlarda bazı kullanıcılar direksiyon ve vites topuzu derisinde soyulmadan şikayetçi idi. Benim direksiyonumda ve vites topuzumda pek soyulma yoktu. Aracım 60.000 km'de ve garantisi bitmiş olduğu halde servise "benim direksiyon da soyulacak gibi" dedim ve aracı bakımdan aldığımda direksiyon ve vites topuzu iyi niyet garantisi kapsamında değiştirilmişti.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postvolkswagen grubu bu durumda he yapardı acaba merak ettim... O direksiyon direk değişmeli.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
Direksiyonda soyulma olmadı ama passat b8 aracımda arka kapı kenarı kromajları yerinden çıkmaya başlamıştı.Bakımda söyledim ve aslında beklediğim yerine yapıştırmalarıydı.Ancak sol taraf komple kromajı yenisiyle değiştirmişlerdi.Servis anlamında deneyimlediğim vw ve skoda oldukça başarılı.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum