Arkadaslar merhaba, basima gelen ilginc bir durumu sizlerle paylasmak istedim. Gectigimiz ay arabami 30.000 bakimina soktum ve bildigim kadariyla bakim esnasinda fren balatalarini kontrol ediyorlar (en azindan ettiklerini soylediler). 3 gun once İzmir'den donerken balatalardan ses gelmeye basladi, sonrasinda artik metal surtme sesi gelmeye basladi. Servise goturdum ve arka disklerde cizik oldugunu ve balatalarin bitmis olabilecegini soyledim, gun icinde kontrol ettiler ve arayarak butun balatalarin bittigini soylediler. Araba su anda 33.420 km (bakimdan 3.400 km civari gecmis). 710 TL'ye degistirecekler. İyi niyetlerine sonsuz guvenim var, fakat aklimda soru isaretleri mevcut. Bu kadar kisa zamanda balatalarin bitmesi normal gelmedi bana (ozellikle arkalar). Sorunun kullanmamla alakali olabilecegini belirttiler, sonucta bu benim ilk arabam degil ve senede ortalama 45.000 km civari yol yapan biriyim. Sizce 3.500 km'de balata biter mi? Acaba baska bir sıkıntı olabilir mi sizce? Simdiden tesekkur ederim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fren balatasi problemi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: gokhanay1 View PostArkadaslar merhaba, basima gelen ilginc bir durumu sizlerle paylasmak istedim. Gectigimiz ay arabami 30.000 bakimina soktum ve bildigim kadariyla bakim esnasinda fren balatalarini kontrol ediyorlar (en azindan ettiklerini soylediler). 3 gun once İzmir'den donerken balatalardan ses gelmeye basladi, sonrasinda artik metal surtme sesi gelmeye basladi. Servise goturdum ve arka disklerde cizik oldugunu ve balatalarin bitmis olabilecegini soyledim, gun icinde kontrol ettiler ve arayarak butun balatalarin bittigini soylediler. Araba su anda 33.420 km (bakimdan 3.400 km civari gecmis). 710 TL'ye degistirecekler. İyi niyetlerine sonsuz guvenim var, fakat aklimda soru isaretleri mevcut. Bu kadar kisa zamanda balatalarin bitmesi normal gelmedi bana (ozellikle arkalar). Sorunun kullanmamla alakali olabilecegini belirttiler, sonucta bu benim ilk arabam degil ve senede ortalama 45.000 km civari yol yapan biriyim. Sizce 3.500 km'de balata biter mi? Acaba baska bir sıkıntı olabilir mi sizce? Simdiden tesekkur ederim..1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
Yorum