Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ayna kapanma sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ayna kapanma sorunu

Merhaba arkadaşlar, geçen gün dikiz aynasını kapattım, ertesi gün araca bindiğimde sağ ayna biraz açılıp kaldı. Bir kaç kez elle kapatıp açsamda sorunu çözemedim. Her şeyin ilacı vd40 la giriştim aynaya ertesi gün denediğimde açılıp kapandı ama hafif takılma var acaba söküp temizlesem sorun çözülür mü?

Bugün sol aynam aynı şikayetle opel servisindeki ustam tarafından üst kapağı açıldı, balata spreyi ve yanında bir iki farklı spreyle farklı yerlere sıktı usta. Sürekli aç kapa yaptık sağ aynadan daha hızlı açılır kapanır oldu.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Kuvvetli bir hava tabancasi ile ufletin wd40 ile temizleyin ve sonra uygun bir gres yagi ile yaglama yapin birde gozlemleyin disliden kirilan bir dis varmi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim, sanırım bi sök tak yapıp iyice temizlemekte fayda var, sökmesi zormu acaba, kendim yapabilir miyim?

Yorum

Daha önce söküp takmış birine yaptırın. Yoksa içinde geçme yerlerinden biri kırılırsa kapak tam oturmayabilir.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Kronik opel sorunu. Yıllarca kullanım sonrası edindiğim tecrübe üzerine temizlik vs haricinde açıp kapama işlemlerini araç çalışırken yaparsanız daha az sorunla karşılaşırsınız. Araç çalışmaz iken aküden aynaya iletilen güç yeterli gelmeyebiliyor nedense.

Yorum

İşleniyor...
            X