Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 T Lpg ve Yazılım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.6 T Lpg ve Yazılım

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Farklı konularımıza yazıyorum ama cvp alamıyorum bu yüzden konu açmak durumunda kaldım. Sübap erimesi konumuzu okudum biraz eski bi konu. Bikaç problemim var. Aracım 80 000 km de şehiriçi 12 lt altına nadir düşüyor hal böyle olunca çare LPG.
    1. Sorum; Tavsiyelere göre prins vsi2 valve care sistemi takılabilecek en iyi sistem gibi fakat daha yeni mesela sıvı püskürtme veya başka bi sistem sübap eritmeyi önleyebilirmi?
    2. Sorum araç bana gücüne göre alt devirlerde çok canlı gelmiyor. Egr iptali ve yazılım iyi olurmu? veya başka bi sensör temizliği filan?
    Şimdiden Teşekkürler
    Son düzenleme: Batu006; 28.06.2017, 03:06.

Insignia 1.6T araçların motor ve kasa uyumu, fiyat/performans denkleminde üst sıralarda yerini almıştır. LPG kitlerini bu motor reddetmektedir. 230 NM Torka aracınız 2200-5500 devir bandında yakalamaktadır. 5500 devirde ise 180 BG üretir. Bu verilere göre çıkabilecek sonuçlardan biri de üst devirlere kıyasla alt devirlerin daha güçsüz olduğudur. Benzinli bir araç olduğu düşünüldüğünde mantıksız bir uyumsuzluk yoktur.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Özet iyi.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Sübap eritme olayı İdeal ayar ile ilgilidir. Gözümle gördüğüm 3 adet yağlamalı sistem araç sübap değiştirmiştir...

Kit olarak doğru parçalar ile düzgün montajlı ve ayar yapılabilen Her kiti önerebilirim. F/P önerim ise Atiker Grand.

Ekleme : grubumuzdan bir arkadaşımız yazılımlı 210 HP lik insignia'da Atiker GOLD kit kullanmakta. Grand kit ise gold'dan da üstün.

saygılar.
        Fikrin kadar varsın!

Yorum

Alt devirler ölü eve onuda sprintbooster ile çözüyorlar yakında bende alıcam yeni versiyonu gelmiş cihazın
          İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Yanıtlarınız için Teşekkürler. Egr iptali ve yazılım yaptırmayalımmı yani?
            Birde likit lpg? Bahsetmemişiz. Normal yağlamalı kitten dahamı iyi olur? Bi kısım lpg bi kıaım benzinle çalışıyor galiba sistem

Yorum

İşleniyor...
            X