Merhabalar diğer üyelğimi kaybettiğim içinFahrayt) bunu yeni açtım.İnsigniamda hidrolik direksiyon pompamdan az bi şekilde ses gelmeye başladı(vınvın).Bp mineral direksiyon yağı koydum fakat ses biraz daha arttı.Bununla birlikte bi takırtı sesi gelmekte.Genelde direksiyonu kırdığım zaman araba biraz zorlanınca vurmaya başlıyo bazen hiç bişey yokken hafif hafif geliyo.Birde rüzgar sesi gibi sanki biyerden hava kaçar gibi üfürme yapıyo.Bu 3 ünü aynı anda farkettim.Çok hassasım ses konusunda başka zamanlarda olma ihtimali zor.Böyle şeyler başına gelen varmı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
takırtı sesi
Collapse
X
-
Direksiyon kutusu rot başlarında boşluk vardır. Ses için ve bu boşluk için revizyon şart olabilir. Ağır bir iştir. Beşiğe kadar indirilir.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
-
Merhaba Arkadaşlar,
Direksiyon kutusu ile ilgili sorunum oldugu icin bu gonderi uzerinden devam ettim. Direksiyon kutusunda sol tarafta bir miktar bosluk vardı. Herhangi bir islem yapmadım sorunun ic kısımdan oldugu soylenince. Sanırım bosluk biraz daha arttı ve bosluk ses tıkırtısını duymaya basladim. Direksiyon kutusunu komple revizyon ederek ic kısımda ne kadar conta ve yipranan kisim varsa yenileyen yerler var. Aracimdada bu islemi yaptirmak istiyorum. Su ana kadar direkiyon sistemi ile herhangi bir hata almadim. Surus konumunda bosluktan dolayi anormallik biraz belli oluyor artik. Direksiyon rot baslari tarafında herhangi bir yag sizintisi, sertlesme veya baska bir problemim yok. Sadece bosluk var ic kisimlarda bu yuzden tıkırtı yapıyor. Daha once bu problemi yasayan ve cozen arkadaslardan tavsiyeler rica ediyorum. Ayrıca bu islemi en temiz nerede yaptirabilirim?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: escape View PostMerhaba Arkadaşlar,
Direksiyon kutusu ile ilgili sorunum oldugu icin bu gonderi uzerinden devam ettim. Direksiyon kutusunda sol tarafta bir miktar bosluk vardı. Herhangi bir islem yapmadım sorunun ic kısımdan oldugu soylenince. Sanırım bosluk biraz daha arttı ve bosluk ses tıkırtısını duymaya basladim. Direksiyon kutusunu komple revizyon ederek ic kısımda ne kadar conta ve yipranan kisim varsa yenileyen yerler var. Aracimdada bu islemi yaptirmak istiyorum. Su ana kadar direkiyon sistemi ile herhangi bir hata almadim. Surus konumunda bosluktan dolayi anormallik biraz belli oluyor artik. Direksiyon rot baslari tarafında herhangi bir yag sizintisi, sertlesme veya baska bir problemim yok. Sadece bosluk var ic kisimlarda bu yuzden tıkırtı yapıyor. Daha once bu problemi yasayan ve cozen arkadaslardan tavsiyeler rica ediyorum. Ayrıca bu islemi en temiz nerede yaptirabilirim?
Yorum
Yorum