Selam arkadaslar daha önce bu konuyu acmistim sarkilari intellinke albüm seklinde konu sayesinde atabilmistim . Suanda o konuyu birtürlü bulamadim bir arkadas bir program önermisti cok güzel sekilde albümlere albüm ismi ve fotorafta ekleyebiliyorduk . Yardimci olurmusunuz ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Intellink Albüm Olusturma ...
Collapse
X
-
AIMP2 mp3 player kullanıyorum; programı kurun istediğiniz şarkıları seçip üzerinde iken sağ tıklayıp etiket düzenle me yi seçin çıkan menü üzerinden istediğiniz parçanın üzerine gelip alt kısımda bulunan kutucuklardan değişiklik yapmak istediğiniz özelliği işaretleyip yapabilirsiniz . Yapamazsanız tekrar yazın buraya
1.6 SIDI
-
Tag manager mı neydi tam hatırlamıyorum harika bir program. Arayüzü karışık gibi görünsede yüzlerce şarkıyı resimleri dahil albüm albüm sabırla düzenledim.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostTag manager mı neydi tam hatırlamıyorum harika bir program. Arayüzü karışık gibi görünsede yüzlerce şarkıyı resimleri dahil albüm albüm sabırla düzenledim.Son düzenleme: kemal6190; 27.06.2017, 03:37.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View PostAIMP2 mp3 player kullanıyorum; programı kurun istediğiniz şarkıları seçip üzerinde iken sağ tıklayıp etiket düzenle me yi seçin çıkan menü üzerinden istediğiniz parçanın üzerine gelip alt kısımda bulunan kutucuklardan değişiklik yapmak istediğiniz özelliği işaretleyip yapabilirsiniz . Yapamazsanız tekrar yazın buraya
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eto1907 View PostBenim yazdığımdan bahsediyorsunuz galiba
http://www.insigniateam.com/forum/te...albüm-olmuyor
Yorum
-
Öylede denedim bulamadim. Cok sey yazdim 8 sayfa kadar birkackez kontrol ettim bulamadim . Teseküür ederim yazdiginiz icin tekrar. Acaba bu teyibin güncellemesi var mi ? Bizimkime yüklense belki bizim teyiplerdede klasör görür.
Yorum
Yorum