Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Intellink Albüm Olusturma ...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Intellink Albüm Olusturma ...

Selam arkadaslar daha önce bu konuyu acmistim sarkilari intellinke albüm seklinde konu sayesinde atabilmistim . Suanda o konuyu birtürlü bulamadim bir arkadas bir program önermisti cok güzel sekilde albümlere albüm ismi ve fotorafta ekleyebiliyorduk . Yardimci olurmusunuz ?

AIMP2 mp3 player kullanıyorum; programı kurun istediğiniz şarkıları seçip üzerinde iken sağ tıklayıp etiket düzenle me yi seçin çıkan menü üzerinden istediğiniz parçanın üzerine gelip alt kısımda bulunan kutucuklardan değişiklik yapmak istediğiniz özelliği işaretleyip yapabilirsiniz . Yapamazsanız tekrar yazın buraya
    1.6 SIDI

Yorum

Tag manager mı neydi tam hatırlamıyorum harika bir program. Arayüzü karışık gibi görünsede yüzlerce şarkıyı resimleri dahil albüm albüm sabırla düzenledim.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
        Tag manager mı neydi tam hatırlamıyorum harika bir program. Arayüzü karışık gibi görünsede yüzlerce şarkıyı resimleri dahil albüm albüm sabırla düzenledim.
        Tag and Rename, Ben de kullanıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
          Evet tag di dün yogun arastirmalar sonucu buldum . Tam istedigim gibi yapamasamda fena olmadi . Istedigim suydu mesela Bir klasör Kardeniz Müzikleri bu karadeniz müzikleri klasöeünün icine Örnegin Davut Güloglu'nun bir albümü, Kazim Koyuncu (Allah Rahmet Etsin) , Volkan Konak diye diye siralama yaptigimda olmuyor . Bende istedigim sarkilari daha kolay ulasabilmek icin Etiket ayarlarindan Albüm Isimleri ne olursa olsun hangisini basta görmek istiyorsam 1 daha sonra 2 3 4 5 6 7 diye siraladim . Güzel oldu ama siralamama ragmen bagzi numaralar bagimsizligini ilan edip kendilerine bir parti kurdular:-)(Unkown diye bi klasör)örnek 1 2 3 45 67 8 9 diye siraladiklarimdan 1 2 5 6 Unkkown diye bir ana klasör adi altinda isimleri bozulmadan yine albüm albüm ama karisik sekilde bir kasör oldu . Defalarca degisikyöntemler denedim düzeltemedim . Yinede bu sekildede büyük sorun sayilmaz . Biraz karisik oldu umarim anlatabildim sorunu cözebilen varmi . Intellink 8 inc ekran.
          Son düzenleme: kemal6190; 27.06.2017, 03:37.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
            AIMP2 mp3 player kullanıyorum; programı kurun istediğiniz şarkıları seçip üzerinde iken sağ tıklayıp etiket düzenle me yi seçin çıkan menü üzerinden istediğiniz parçanın üzerine gelip alt kısımda bulunan kutucuklardan değişiklik yapmak istediğiniz özelliği işaretleyip yapabilirsiniz . Yapamazsanız tekrar yazın buraya
            Tesekkür ederim Ersin Bey cevabiniz icin . Aimp 2 de albüm olusturupta atilabiliyor mu ? mp3 tag programin kapak fotorafi felanda ekleniyor dün buldum aonunda sizede tavsiye ederim cok kolay kullanimi var .

Yorum

aimp2 programından albüm resmi eklenebiliyor programı kullanması kolay dır, ben sorunsuz kullandım program ım alternatif leri mevcuttur sizin hangisi kolayınıza gelirse onu tercih edebilirsiniz
              1.6 SIDI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eto1907 View Post
                Benim yazdığımdan bahsediyorsunuz galiba
                http://www.insigniateam.com/forum/te...albüm-olmuyor
                Aynem kardesim yaa nekadar kelime yazsam bir türlü bulamadim . Bence bu konuyu sabitlerlerse sayin adminlerimiz arayan direk bulur . Cünkü intellinkte albüm olusturma isi biraz bilgi istiyor . :-)

Yorum

kemal6190 olabilir aslında sabitlenebilir.
                  2016 modellerde klasörler görünüyormuş heralde.
                  Siz de yazınızı kendi profilinizden girip son yazdıklarınızdan bulabilirsiniz

Yorum

kemal6190 olabilir aslında sabitlenebilir.
                    2016 modellerde klasörler görünüyormuş heralde.
                    Siz de yazınızı kendi profilinizden girip son yazdıklarınızdan bulabilirsiniz
                    Öylede denedim bulamadim. Cok sey yazdim 8 sayfa kadar birkackez kontrol ettim bulamadim . Teseküür ederim yazdiginiz icin tekrar. Acaba bu teyibin güncellemesi var mi ? Bizimkime yüklense belki bizim teyiplerdede klasör görür.

Yorum

Vallahi güncellemesini hiç duymadım.2013-2015 intellilinkler piç muamelesi görüyor ne yazık ki

Yorum

Vallahi güncellemesini hiç duymadım.2013-2015 intellilinkler piç muamelesi görüyor ne yazık ki
                        Aynen ne yazikki.

Yorum

İşleniyor...
                        X