Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insignia 2013 , 2.0 cdti 160Hp triger kayis degisimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Insignia 2013 , 2.0 cdti 160Hp triger kayis degisimi

Merhaba arkadaslar
    gecenlerde triger seti devir daim pompasi degisimi fiyati almak icin servise gittim aracim 85000 km. de, servis bana 5-6 yil yada 150000 km gelmedigini gereksiz masraf olacagini söyledi cok da yüksek bir fiyat verdi her zamanki gibi..bu sene kismet olurda hanimi kandirabilirsem macera olsun diye Türkiyeye araba ile gelmeyi planliyorum, sizce ortalama orjinal degisim fiyati nedir ve servisin dedigi gibi 150000 bini beklemelimiyim..

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Triger seti ülkelere göre değişiklik gösterebiliyor ilk zamnlar 75.000 km idi galiba sonra 90.000 çıktı ama kafanız rahat olsun diyorsanız değiştirin sıkıntı yaşamayın derim.
    Triger kayışında km ve yıl baremi var hangisi erken dolarsa ona göre servis aksiyon alıyor 5-6 yılda bir değişim önerilir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
      Triger seti ülkelere göre değişiklik gösterebiliyor ilk zamnlar 75.000 km idi galiba sonra 90.000 çıktı ama kafanız rahat olsun diyorsanız değiştirin sıkıntı yaşamayın derim.
      Triger kayışında km ve yıl baremi var hangisi erken dolarsa ona göre servis aksiyon alıyor 5-6 yılda bir değişim önerilir.
      Burada Bosh servis 540 euro fiyat verdi Opel servisine gitsem fiyat ucacak, Türkiye ye gelirsem malzemeleri internet üzerinden alsam 500-550 lira gibi bir fiyat tutuyor iyide bir usta bulursam bana ortalama 200-250 Euroya biter gibi geliyor.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

Triger değişimi için iyi bir usta ve iyi mekanik aletler olması lazım özel bir iki aletle özel kalibrasyon yapılıyor eğer bu aletler yok ise sonradan sıkıntı çıkıyor aman dikkat triger değişimi önemli ve hassastir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
          Triger değişimi için iyi bir usta ve iyi mekanik aletler olması lazım özel bir iki aletle özel kalibrasyon yapılıyor eğer bu aletler yok ise sonradan sıkıntı çıkıyor aman dikkat triger değişimi önemli ve hassastir
          Bilgilendirme için teşekkürler .Ankara'da bildiğniz tavsiye edebileceginiz iyi bir servis varmı ?

Yorum

Forumda mesajı ilk açtığımda bordo insignia yı gördüm çok beğendim. Yakışmış. Üyelik girişi yaptığım zaman resimler gözükmüyor nedense.

Yorum

Insignia ilk çıktığında yayınlanan kullanma klavuzunda Triger değişimi ve V kayışı değişimi için 150.000km veya 10 yıl'da bir değişir diyordu.
              Daha sonra bu ibareyi kaldırdılar. MyOpel'de hala 150.000km görünüyor orası ayrı.

Türkiye'deki servisler de 60.000km veya 4 yılda bir değiştirin diyor. Bence 6-7 yıl ya da 100.000km'de bir değişim uygundur.
              1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
              2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
              3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
              4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
              5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
              6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gogo58 View Post
                Forumda mesajı ilk açtığımda bordo insignia yı gördüm çok beğendim. Yakışmış. Üyelik girişi yaptığım zaman resimler gözükmüyor nedense.
                Bende bu rengi begenerek aldim,ama en cok isime yarayan arka bagaj kapaginin arka cam ile beraber aciliyor olmasi bagaja malzeme koyarken daha fazla ve kolay yerlesiyor , yeni kasa 2017 model insignialarda ayni bu sekilde üretiliyor artik tanitimlarda görmüstüm..Sanrim artik kimse kendi araba resmini paylasamiyor forumda...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhanc64 View Post
                  Insignia ilk çıktığında yayınlanan kullanma klavuzunda Triger değişimi ve V kayışı değişimi için 150.000km veya 10 yıl'da bir değişir diyordu.
                  Daha sonra bu ibareyi kaldırdılar. MyOpel'de hala 150.000km görünüyor orası ayrı.

Türkiye'deki servisler de 60.000km veya 4 yılda bir değiştirin diyor. Bence 6-7 yıl ya da 100.000km'de bir değişim uygundur.
                  Haklisiniz en güzeli ben Türkiye`ye geldigimde zaten ortalama 90000 km olacak gelmisken hemen iyi bir ustaya gitmek,daha öncede sormustum bildiginiz iyi bir servis yada usta varmi Ankarada, yada formun sponsorlarindan..

Yorum

Ustam benimde 150 bin kmde degismesi lazim her servis 150 binde dedi bana hic kafaya takacak birsey degil kullanma kitabindada 150 yaziyor yanlis hatirlamiyorsam suan araba 98 binde hic bosa para harcama sür gitsin . Muhendisler 150 diyorsa vardir bildikleri .

Yorum

Kemal bey, ben ilk ve son defa Türkiye´ye araba ile gidecegim macera olsun diye,o yüzden buradaki servis fiyatlari yüksek oldugu icin gitmisken ucuz yollu degistireyim bir 150.000 km daha dokunmam diye düsündüm.malzeme fiyati 130 Euro civar 100 euroda iscilik versem tamamdir burada 540 euro istedi Bosch servis Opel servis daha farkli ister diye düsünüyorum..

Yorum

Selamlar, saçma olacak belki ama ;

Triger değişimi sırasında motor yağı boşaltılmıyor değil mi? Araştırdığım kadarıyla zincir ise boşaltılıyor. Aracım 2.0 cdti ve zincir değil kayış triger mevcut.
                        Bir de değişim için Ankara'da özel servis tavsiyesi olan var mı?
                        Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL

Yorum

Orjinal yazı sahibi: monotros View Post
                          Selamlar, saçma olacak belki ama ;

Triger değişimi sırasında motor yağı boşaltılmıyor değil mi? Araştırdığım kadarıyla zincir ise boşaltılıyor. Aracım 2.0 cdti ve zincir değil kayış triger mevcut.
                          Bir de değişim için Ankara'da özel servis tavsiyesi olan var mı?
                          SOC servis Memiş usta var. Benim aracın trigerini o değiştirmişti. Dr.Cem tavsiye etti derseniz bilir. Değişmeyecek hiç bir parçayı değiştirmez. Güvenebilirsiniz.
                          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

teşekkürler drdilmen
                            Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL

Yorum

İşleniyor...
                            X