Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Webasto Bagımsız Isıtma Sistemi.!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Webasto Bagımsız Isıtma Sistemi.!!!

Selamun aleyküm . Kis aylari icin sonradan takilabilen motordan bagimsiz fakat yakit ile calisan "Webasto" isitma sistemini uygulayabilen güvenilir uygun bir yer biliyor musunuz ? Bu sistem her araca uygulanabiliyor . Istediginiz saate kurup aracin su sicakligini, motor ve motor yağı ve kabin icini isitarak hem yakit tasarrufu hemde kisa mesafelerde soguk sürülen arabalarin zarar görmesini engelliyor amaaa biraz pahali . Bu konu hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum hayirli ramazanlar.

Sistemim calisma sekli : https://youtu.be/NTJ4TuWHgRk

Soğuk bölgeler için güzel bir ürün ama Türkiye bizim araçlara uygulayanı duymadım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

sistem güzel, eminim çok kişi düşünmüştür bunu. Ama ülkemizde sanmam montajlı böyle bir sistem olduğunu
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Çok önce (2010) ben bunu keşfettim, Ekcan yetkili servise danıştım, alsam montajı sorun olur mu dedim.
        Şimdiye kadar uygulama yapmadık dediler, vazgeçtim, ama böyle bir donanım var.Uygulanabilse çok da
        güzel olur.

Yorum

Hatırladığım kadarıyla bu sistem insignia kataloğunda aksesuar listesinde vardı (2009-2012 kataloğu). Sistem çok güzel ama montajının düzgün yapılabileceğini pek sanmıyorum. Gerçi ruslar bu sistemi aliexpress'ten takır takır alıp takıyor ama türkiyede ustalara pek güvenilmez, kesin başka bir yeri bozarlar.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
            Hatırladığım kadarıyla bu sistem insignia kataloğunda aksesuar listesinde vardı (2009-2012 kataloğu). Sistem çok güzel ama montajının düzgün yapılabileceğini pek sanmıyorum. Gerçi ruslar bu sistemi aliexpress'ten takır takır alıp takıyor ama türkiyede ustalara pek güvenilmez, kesin başka bir yeri bozarlar.
            Aynen aliexpreste mevcut ve ruslarda takiyor asiri zor olmasa gerek . Muhakkak becerebilecek olan biri vardir ama nerde . :-)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
              Isitmali insignia var mi yani ? WW lerde bu var .

Yorum

Mükemmel bir sistem, koltuk ısıtma vs yerine bu sistem olmalı, arkadaşım aracında vardı. İstediği saate kuruyor sistem bağımsız devreye giriyor, önce içeriyi sonra motor kısmını ısıtıyor diye biliyorum, 30 dk yada 1 saat içinde tekrar kapatıyor. Uzaktan kumanda ilede kontrol edilebiliyor. Bizim araçlar buz tutarken onda hiç birşey olmuyor ve iç ortam ısısı gayet başarılı...

Yorum

koltuk ısıtma bambaşka bir konu, bu sistem onun alternatifi olamaz ama gerçekten mükemmel faydalı bir cihaz soğuk lokasyonlarda olanlar için. İnternette Türkiyede dahil bir çok uygulanmış hali var. Şunu anladım videoları izlerken,bu iş gayet kolay yapılır kafadengi iyi bir ustayla... Çünkü oldukça fazla döküman video var nette.
                  1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                  Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Isitmali insignia var mi yani ? WW lerde bu var .
                    Aksesuarlar kısmında vardı, öyle aklımda kalmış, hatta aracı ilk aldığımda yaptırayım falan demiştim, sonra beceremezler diye vazgeçmiştim.
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ücret önemli bir faktör lakin bakıldığında çok ta gerekli bir şey değil. İskandinav ülkelerinde veya rusyada yaşasam belki derdim. Koltuk ısıtma gayet yeterli.

Yorum

Almanyada yaptiriliyor galiba insigniaya yapiyorlarvmi bilmiyorum ama fiyati 1600 euro civariymis gercekten cok pahali. Burda sart cünkü yaz bittikten sonra birdahaki yaza kadar camlar buz tutuyor .

Yorum

doğuda yaşamayanlar için Türkiye için bencede gereksiz. Ankara Sivas istisna tabi

Yorum

Sadece kabin içini ısıtacak sistem 1500-2000 tl arasında değişiyor Konya'da. Webasto marka olmasını tercih ederseniz, sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Motoru da ısıtacağım diyorsanız işte o zaman iş biraz daha büyüyor, kabin ısıtma sistemi (termal) işi kolay.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
                              doğuda yaşamayanlar için Türkiye için bencede gereksiz. Ankara Sivas istisna tabi
                              Hele Erzurum Ağrı.....

Yorum

İşleniyor...
                              X