Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İç lambaları lede çevirmek...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post

Ayak altlarına uymadı. Kapı altı aydınlatmaya henüz bakmadım.
    Benim de uymadı başta kısa geldi biraz ama malzeme esnek zaten biraz büktüm oturttum. Esnek bi malzeme zaten
    İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View Post

Kardeşim ben geri vites için aynı ampulü yaptım. Diğer saylarda paylaşmış olduğum fotoğraflardan bakabilirsin. Ama bunun için iyi bir elektrikçin olması lazım. Benim Elektrilci Duydaki ampülü kırdı ve yeni gelen LED ampülü duyun içine monte ederek bağladı sorunsuz çalışıyor. Onun dışında başka olmaz.
      Lehim makinem var yedek bir ampül aldıktan sonra sizin yöntemi deneyecem. Aynı yöntemi sinyallere yapamazmıyız acep
      İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

• eto arkadaşımızın verdiği liste üzerinden 2015 model için bir güncelleme yapayım.

Tavan aydınlatma OK
        Ayak aydınlatmalar OK
        Kapıaltı aydınlatmalar OK
        Torpido Aydınlatma OK
        Güneşlik Makyaj Aydınlatma OK

Bagaj içi aydınlatma X

Yani bagaj için verilen linkteki ürün uymadı.

Büyük geliyor çerçevesi, ve zaten oraya takılacak lamba kapı altı aydınlatmadaki tipten olan lambadan takacağız. Yani aslında benim araçta hemen hemen heryerin girişini aynı yapmışlar ve boylarda ayarlanabiliyor. herhangi aynı tipteki bir led bagaja olacaktır benim. Plaka yüzey led yerine yuvarlak girişli led kullanacağım. uygun bir zamanda resimleri gönderirim. Teşekkürler.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

• Hocam bagaj ışığı elbette oraya büyük geliyor, çift taraflı bantla direk o lambanın arkasına yapıştırarak kullanıyoruz. Bağlantı için de arkadaş açıklamasını yapmıştı; içinden çıkan dönüştürücüyü eski lambanın olduğu yere bağlıyorsunuz..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
            Hocam bagaj ışığı elbette oraya büyük geliyor, çift taraflı bantla direk o lambanın arkasına yapıştırarak kullanıyoruz. Bağlantı için de arkadaş açıklamasını yapmıştı; içinden çıkan dönüştürücüyü eski lambanın olduğu yere bağlıyorsunuz..
            ufukkk arkadaşımızın dediği gibi ben kendi aracıma uyguladım dönüştürücüyü kullanıp kapağı kapatmayacak şekilde biraz ilerisine yapıştırdım. içeride sanki sokak aydınlatma direği takılmış gibi oldu

Makyaj aynaları ve geri vites hariç diğerlerini uyguladım gayet şık duruyor tavsiye ederim.
            Bu arada verdiği linkler ve bilgiler için eto1907 arkaşımıza tekrar teşekkür ederim
            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

• evet güzel söylüyorsunuz ama işte o plaka led lambanın arkasına yapışmasının imkanı yokki imkansız yani, koruma plastiğininde çıktığı yere giremez, dönüştürücüyü falan takmak mesele değil, yerine uysa her türlü ben yakarım o lambayı, ama gireceği yapışacağı yer yok, sadece çift taraflı bantla bagaj tavanına metal kısma oturtulur, o da sıcakla zamanla düşer ki buna hiç gerek yok, birazdaha güçlü, kapı altlarına taktığım ledlerden daha büyüğü yeterde artar bile bence çünkü soketler buna izin veriyor, her boy için uyarlanabilir yapmışlar girişleri. bu kolaylık sağlıyor.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260 View Post

ufukkk arkadaşımızın dediği gibi ben kendi aracıma uyguladım dönüştürücüyü kullanıp kapağı kapatmayacak şekilde biraz ilerisine yapıştırdım. içeride sanki sokak aydınlatma direği takılmış gibi oldu

Makyaj aynaları ve geri vites hariç diğerlerini uyguladım gayet şık duruyor tavsiye ederim.
                Bu arada verdiği linkler ve bilgiler için eto1907 arkaşımıza tekrar teşekkür ederim
                evet bunu diyorum işte yani sağa sola ileri geri yapıştırılır evet ama kısa zaman sonra yapıştırıcısı eskiyecektir düşecektir, plastik kapağın içerisine alabileceğim bir çözüm bulacağım teşekkürler. hatta harika şerit ledler trim gibi montajı yapılan. harika aydınlatıyor bagaj içerisini boydan boya içeriden. belki onu denerim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post

evet bunu diyorum işte yani sağa sola ileri geri yapıştırılır evet ama kısa zaman sonra yapıştırıcısı eskiyecektir düşecektir, plastik kapağın içerisine alabileceğim bir çözüm bulacağım teşekkürler. hatta harika şerit ledler trim gibi montajı yapılan. harika aydınlatıyor bagaj içerisini boydan boya içeriden. belki onu denerim.
                  Zamanla düşebilir o na bir şey diyemem ama bu zaman yakın zaman olmaz diye düşünüyorum , kesin çözüm çift taraflı bantın üstüne az miktarda silikon işinizi görür.
                  Bence ledin açıkta olmasının tek eksi yönü bagaj aşırı doluyken eşyaların lede temas etmesi olur.
                  Şerit led de güzel bir düşünce uygulama sonrasını resim bekleriz
                  2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

• Düşeceğini pek sanmıyorum, en azından bir kaç sene sonra düşer. Benim evde 1 ton çift taraflı dolgulu bant var, düşerse tekrar yapıştırmak zor bir şey değil.

Büyük olduğu için çok iyi aydınlatıyor, şeride gerek kalmıyor. Ben lambanın arka tarafına bantladım, böylece eşyaların çarpma ihtimali de düştü.

Yorum

• selcuktuncer bence farklı bir yöntem ya da ampul aramanıza gerek yok.o ampulü bagaj tavanında gören yok.ben kendi üzerinde gelen çift taraflı bantla yapıştırdım 10 aydan beri yerinden bi kıpırdama olmadı ki olsa da 2 cm lik bi çift taraflı bant ile tekrar halledilir.Ama tabi ki siz bilirsiniz.
                      You do not have permission to view this gallery.
                      This gallery has 2 photos.

Yorum

• dün kafam attı taktım şimdilik zaten teşekkür ediyorum
                        ben dışarı sarkan kablodan düzensiz emanet montajdan hiç hoşlanmıyorum ama sonra şimdilik alternatif bir çözüm bulana kadar dursun nede olsa görünmeyen bir bölgede, bakıp bakıp sinirim bozulmaz dedim taktım

ilgin alakan için teşekkür ederim. kapı altları torpido tavan ayak aydınlatma falan bayaa güzel oldu.

Yorum

• hayırlı olsun.az da olsa görünme şansı olsa ben de uyuz olurum o kabloya ama öyle bi şansı yok.dursun bence böyle.güle güle kullanın

Yorum

• Ben de o lambayı monte etmek için bagaja eğildiğimde ilk tepkim "bu ne ya" oldu ama biraz daha baktıktan sonra görünmeyeceğini anladım ve taktım. Ben de orijinallik konusunda takıntılıyımdır ama şu an gayet memnunum ve değiştirmeyi de düşünmüyorum.

Yorum

• eto1907 arkadasimiza bilgilendirme icin tesekkurler. bu resimlerde benden olsun yapmak isteyen olursa diye kapi alti icin 42 mm olandan kullandim tam oldu, resimde en soldaki. ayak aydinlatmasi icin 39 mm olandan kullandim ancak azda olsa buyuk geldi, resimde ortadaki. ayak ve kapi ampullerinin yuvasi esnek oldugu icin 1 2 mmlik farki tolere edebiliyosunuz, kucukte olsa buyukte olsa oluyo yani. tavan, plaka ve torpidoya da en sagdaki dipsiz ampul oluyo zaten. herhangi bir ariza isigi yakmadi hic biri. montaji gozunde buyuten arkadaslar olabilir diye torpido, kapi, ayak ve plaka aydinlatmalari cok kolay cikiyo, ince bir duz tornavidayi ampul kabinin on tarafina takip cikartin, gerisi kolay. ampul yuvasinda bir centik var zaten, tornavidayi hangi tarafa takacaginiz belli oluyo. tavan icinde ayni sekilde beyaz kisimlari cikartip takabilirsiniz. hepsi on dakikanizi bile almaz. aracin havasini gercekten degistiriyo.

Ekli Dosyalar
                              OPC Line Sport

Yorum

İşleniyor...
                              X