Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İç lambaları lede çevirmek...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
    Ben makyaj aynalarını işlevi kaybolmasın diye çevirmemiştim.
    Neden işlevi kaybolsun ki? Bence daha bile işlevli hale geldi çünkü daha iyi aydınlatıyor.

Yorum

Bende bagaj için aldım gayet güzel oldu. Diğer yerler için yeni sipariş verdim gelince onlarında montajını yapacağım.
      2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tutkun66 View Post
        buda kalan fotoların devamı
        Bizim bakyajsız insignialarda geri vites lambası niye bir tane anlamıyorum çok çirkin duruyor yav
        İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View Post

Bizim bakyajsız insignialarda geri vites lambası niye bir tane anlamıyorum çok çirkin duruyor yav
          Aynen Öyle ne yazıkki kardeşim.

Yorum

selcuktuncer sel ufukkk bu işte bi yanlışlık var. Verdiğim bütün linkler makyajlılar için uyumlu. Makyajsız olanların kapı ve ayak altlarındaki ampulleri tam hatırlamıyorum. Ufuk senin resmini koyduğun led ampulün yanındaki silindirik holojen ampul nerden çıktı? Ayak altından ya da kapı altından ? O ampul makyajlılarda güneşliklerde 2 adet bulunuyor.başka da yok.

Yorum

Eğer silindirik holojen ampul ayak altından çıktıysa ayak altı için; verdiğim linklerden makyaklılarda güneşliğe uyar dediğim ampulün 38-40 mm olanını alabilirsiniz.ama makyajsızda neyin nereye uyduğu konusundatutkun66 daha tecrübeli

Yorum

O ampül ayak aydınlatmadan çıktı... 42mm oraya uydu ama zorlayarak yani argo deyişle 'kanırtarak' sığdı. 39mm tam olacak büyük ihtimalle.
                ​​​​​​

Yorum

Bu arada kapı altı aydınlatmalarda sıkıntı yok, onlar uydu.

Yorum

Anlamadığım bişey var şimdi. 42 mm yi kapı altına, 36 mm yi ayak altına takmalıydınız.

Yorum

• tutkun66 durum senlik değilmiş kardeşim.araba ufukkk un arabası makyajlıymış

Yorum

• Üstad ben senin verdiğin listedekilerden ne varsa aldım sipariş verdim yani. Hatta yanlışlıkla önce blue olanı almışım beyaz bitmiş onu da başka yerden aldım. Hepsi gelsin gerdönüşü yapacağım. 15 güne geçer hepsi elimize.
                        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: eto1907 View Post
                          Anlamadığım bişey var şimdi. 42 mm yi kapı altına, 36 mm yi ayak altına takmalıydınız.
                          Hocam kapı altında sıkıntı yok, onlar uydu. Ama ayak aydınlatmaya ne 36 ne de 42mm uymuyor. İçinden çıkan ampul de yaklaşık 39mm. Şimdilik 42mm ampulleri zorlayarak oturttum ve kullanıyorum ama ideal ölçü 39mm.

Bu arada uzun bir süre sonra aracı gece kullanma şansı buldum. Ledler kesinlikle mükemmel olmuş, hiç apaçi işi değil... Orijinal gibi görünüyor ve çok iyi aydınlatıyor...
                          ​​​​​​

Yorum

• siz 36 lık uymuyor diyince tekrar baktım. benim ayak altları dediğim gibi 36 mm. kapı altları 42 mm.

Yorum

• Linkteki apmüllerden aldım ve 10 günde geldi aliexpressden Dün akşam taktım güzel oldu baya iç lambalar. Arka sağ stopu söktüm geri vites lambasını takmak için ama benim araba duy lu yani geçmeli değilmiş. Makyajsızlar için geri vites led takan varmı acaba hangi tip ampul almalıyım?

Bir de sinyal ampulleri led olsa baya güzel olacak
                              İnsignia 1.6t 180hp cosmo

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ahmethamdi55x View Post
                                Linkteki apmüllerden aldım ve 10 günde geldi aliexpressden Dün akşam taktım güzel oldu baya iç lambalar. Arka sağ stopu söktüm geri vites lambasını takmak için ama benim araba duy lu yani geçmeli değilmiş. Makyajsızlar için geri vites led takan varmı acaba hangi tip ampul almalıyım?

Bir de sinyal ampulleri led olsa baya güzel olacak
                                Kardeşim ben geri vites için aynı ampulü yaptım. Diğer saylarda paylaşmış olduğum fotoğraflardan bakabilirsin. Ama bunun için iyi bir elektrikçin olması lazım. Benim Elektrilci Duydaki ampülü kırdı ve yeni gelen LED ampülü duyun içine monte ederek bağladı sorunsuz çalışıyor. Onun dışında başka olmaz.

Yorum

İşleniyor...
                                X